Engagerad, lyhörd och seriös. Tydlig med både oss säljare och mot köparna.
Alexander Bragstad
Alexander Bragstad är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Alexander Bragstad har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Alexander Bragstad har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Bragstad har haft 21 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
92 omdömen om Alexander Bragstad
Mycket bra bemötande, glad och intresserad. Visade, berättade och svarade på frågor. Enkel vid budgivning och tillgänglig vid telefon och sms kontakt!😊
Alexander kändes trygg och förtroendeingivande från första träffen.Han hade kontakt både med mej och min dotter under budgivningen Försäljningen gick otroligt smidigt. Jag var så orolig att huset inte skulle gå sälja, men han lugnade mej hela tiden och det gick så bra.
Alexander är oerhört trevlig, kunnig och rak i kommunikationen. Jag som köpare känner mig väldigt trygg med honom som mäklare och skulle inte tveka att anlita honom om jag en dag ska sälja.
trevlig och professionellt bemötande, hjälpsam
Sehr netter Makler. Schnell und kompetent. Geht auf Bemerkungen ein. Kann ich nur weiter empfehlen.
Alexander har bemött oss, våra frågor och våra önskemål på ett lugnt, trevligt, inkännande, vänligt, kunnigt och professionellt sätt. Han ingav förtroende från första stund, vilket gav en trygg känsla genom hela processen.
Väldigt trevligt bemötande från första kontakt, det hade dragit ut på tiden för oss av olika orsaker men till sist så blev det affär. När vi klev in på fastighetsbyrån i Skellefteå för kontraktsskrivning så blev vi trevligt mötta. Alexander är trevlig, påläst och är intresserad av att jag som kund ska kunna göra en bra affär som jag ska känna mig nöjd med. Tack Alexander
Outstanding and very helpful. It's not easy for a foreigner to find a professional who cares.
Bra uppföljning under hela försäljningsprocessen. Smidigt och enkelt.