Han var väldigt genuin och förklarade allt väldigt tydligt och genomförde en väldigt smidigt och tydligt hus köp!
Björn Byrén
Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 51 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
233 omdömen om Björn Byrén
Professionell kille som löste försäljningen på bästa sätt. Hjälpte till med värderingen av huset vi köpte, vilket gjorde att banken ställde upp med en gång.
Väldigt bra sålde mitt hus innan det var ute på visning, har inget att klaga på!
Super trevlig mäklare som kändes väldigt genuin med att hjälpa en .
Professionell och tydlig. Haft tålamod med mina funderingar och frågor. Tydlig genomgång av kontrakt av honom. Ödmjuk!
Mäklaren är en helylle kille som sätter mig kunden i fokus, han är lyhörd, stannar upp och lyssnar och har svar på tal, han förenklar hela processen på ett bra sätt, fram till nu har allt gått smidigt, så jag är nöjd!
Professionell, kunnig, snabb och trevlig
Skicklig och professionell, driven och engagerad med rätt känsla för uppgiften. Mycket nöjd med Björn som mäklare!
Allt gick smidigt och bra. Fick ett gott bemötande och alla frågor besvarade. Mycket nöjd.
Fick ett professionellt och förtroendefullt bemötande där vi kände oss trygga med Björn. Vi ger de bästa rekommendationer till Björn på fastighetsbyrån i Skellefteå.