Björn Byrén

Björn Byrén

Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.7. Björn Byrén har haft 49 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

114 omdömen om Björn Byrén

Sedan starten hos Reco 2021
Maria H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Sjungande Dalen

Professionell, vänlig, tillmötesgående och engagerad. Mycket nöjd med Björn som mäklare.

Sabina J

Sålde mitt hus med Björn. Han är en engagerad och driven mäklare och väldigt aktiv, som ger det där lilla extra för att försäljningen skall bli lyckosam. Björn är samtidigt väldigt trygg och kunnig. Jag kan varmt rekommendera Björn på Fastighetsbyrån.

Johan Olov B

Har både sålt och köpt bostad med björn och är supernöjd, tillgänglig och hjälpsam längs hela vägen

Anna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Alhem

Han var lättillgänglig och trevlig.

André F
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå

Han hjälpte oss att köpa vårt drömhus. Hjälpsam och trevlig. Fick till en affär innan visning. Inget fuffens.

Nicklas B
Norrböle

Har väldigt liten erfarenhet av fastighetsaffärer men Björn guidade mig genom processen på ett bra och förtroendeingivande sätt.

Erik T
Norrböle

Jättenöjd på alla sätt! Trevlig, förtroendeingivande och ambitiös.

Patrik S

Trevlig och professionell. Vi gjorde en värdering av vår fastighet och vi skulle känna oss trygga med att låta Björn ta hand om en ev försäljning.

Cecilia W
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Sunnanå

Ett trevligt och förtroendeingivande bemötande! Lätt att få kontakt vid frågor och funderingar! Vi är supernöjda med Björn som mäklare!

Peter A
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå