Efter att både ha köpte en fastighet och även nu sålt ett fritidshus kan jag verkligen rekommendera Björn vidare. Framförallt för att han sätter av tiden för samtal och är lugn i sina resonemang utan att pressa fram några beslut utan att båda parter känner sig nöjda.
Björn Byrén
Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 299 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 54 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
299 omdömen om Björn Byrén
Tillmötesgående och tillgänglig. Om han inte kunde svara på en gång så skickade han sms och återkom alltid senare.
Kunnig med god kännedom om lokala marknaden. Engagerad, höll oss uppdaterad löpande hur uppdraget fortskred. Hade nya idéer om marknadsföring som gjorde allt. På kort tid fick ett mycket bra avslut, kan varmt rekommendera Björn.
Kunnig om lokala marknaden. Trevligt bemötande. Höll tät kontakt med oss som säljare kring uppdraget. Arbetar mycket med sociala medier vilket gör att husförsäljningen syns för fler. En mäklare som på kort tid fullföljde affären. Kan varmt rekommendera Björn till andra kunder.
Björn Byrén gav oss precis det man vill ha av en mäklare men sällan får — tydlig och ärlig kommunikation från första kontakt till tillträde. Vi sålde en villa i Södra Hedensbyn på en tuff marknad efter Northvolt, och Björn läste av läget rätt hela vägen. Hans prisrådgivning byggde på riktiga jämförelseobjekt, inte önsketänkande, och när marknaden krävde ett beslut sa han det rakt ut i stället för att låta annonsen bli liggande. Den typen av direkt och användbar återkoppling sparade oss både tid och pengar. Det som verkligen...
Tillgänglig, sympatisk och lyhörd! Bara att rekommendera 🌟
Jag fick inte svar på en del frågor som jag tyckte mäklaren skulle haft svar på , som helhet ett trevligt bemötande och en bra visning . Vid påskrift av köpet bra och utförlig information, samt en smidig hantering. Kennet Ådin.
Väldigt duktig. Förklarade väldigt bra så även jag som är lite okunnig i detta förstod!
Lyhörd och fint bemötande mot oss som köpare! Tack!
Engagerad, tydlig, rättvis mäklare som funnits där som stöd genom hela vägen av bostadsköpet. Supernöjda med Björn som vår mäklare, det märks att han vet vad han pratar om!