Sofie Marklund

Sofie Marklund

Sofie Marklund är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Sofie Marklund har varit registrerad mäklare sedan 2011-01. Sofie Marklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Marklund har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att jag får träffa så många olika människor och får förtroendet att hjälpa dem genom en av livets största affärer!

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är otroligt driven i min roll som mäklare. Jag är tydlig, rakt på sak och pålitlig.
Jag sätter alltid upp specifika mål tillsammans med kunden i varje affär och ger alltid det lilla extra för hög kundnöjdhet. Plus att jag är riktigt trevlig!

Vad vet vi inte om dig?
Jag är född, uppvuxen och bor idag i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två barn. Låten ”My hometown” stämmer bra in på mig och schtaaan.

2022-09 - 2023-08

154 omdömen om Sofie Marklund

Sedan starten hos Reco 2012
Mattias K
Byske

Eftersom hon har arbetat proffsig även med denna affär som inte är av större kaliber visar det att att hon tar sina affärer på fullaste allvar.

Nasra Y
Anderstorp

Hon är jätte bra att hjälpa till och lätt att prata med henne

Robin A
Anderstorp

tyckte hon var jätte smidig och lätt att ha och göra samt jätte bra på att förklara om man undrade något

Carin S
Ersmark

-Väldigt trevligt sätt. Hon var intresserad och berättade om marknaden och hur läger var just då. Hon hade koll! -Förväntningarna uppfylldes helt. Hon lyssnade in vad jag ville berätta om huset och hon var framför allt inte forcerad. Hade löpande kontakt med oss under tiden. Lätt att prata med och ordnade med det praktiska och kom med värdefulla tips. -Det viktigaste var att mäklaren var mycket kunnig och viste alla turer i en försäljning. Kändes ärlig och pålitlig. Hade svar på de flesta frågor

Svar från Sofie Marklund

TACK snälla för de otroligt fina orden! :) Så glad att ni känner er nöjd, det är det absolut viktigaste för mig. / Sofie

Emil S
Ursviken

Kunnig och återkopplar fort. Märks att hon brinner för sitt arbete och vill att både köpare och säljare ska känna sig trygga.

Johan K
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Marklund en del av Fastighetsbyrån Skellefteå

Väl bemött och tillmötesgående med våra behov.

Ida G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Marklund en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Morö Backe

Toppen mäklare som hjälpte oss i vår snabba försäljning. Bra bemötande, snabbt svar på mail och bra och tydlig annons. Trevlig och proffsig. Blev en smidig och bra försäljning.

Ingegerd M
Anderstorp

Trevlig och tillmötesgående. Hade en bra visning av lägenheten och hjälpsam när vi skrev under köpet.

Johanna F
Anderstorp

Jag upplevde Sofie som lugn och trygg och inkännande. Hon upplevdes som kunnig och kunde svara på de frågor som jag hade.

Melissa K
Norrböle

Sofie var den bästa av de bästa. Lyhörd, driven, engagerad, ärlig och trevlig! Jag & sambon kunde inte fått någon bättre, även svärföräldrarna/mina föräldrar var imponerade av henne. 10/10.