Jan-Erik Lööf
Jan-Erik Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Jan-Erik Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-06. Jan-Erik Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.5. Jan-Erik Lööf har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
118 omdömen om Jan-Erik Lööf
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sin lägenhet med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra på alla sätt👍 proffesionellt och lungt
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Träffade en mäklare som var glad, trevlig, positiv och kunnig! Kändes tryggt att lämna försäljningen av huset till honom! Vid nästa försäljning (om det blir nån!?) vet vi var han finns!
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Med god service och mycket kunnande! Som ovan mycket bra!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra bemött, dock inte helt nöjd med att inte få svar på mail och att inte få någon form av kvittens på inbetald handpenning. Är dock inte orolig, men det hör till. I en så här stor affär förväntar jag mig att ni ska vara lite mer engagerade även i den som köper.
Roligt att träffa honom igen! Vi har haft affärer tidigare och att vi vänt oss till honom även denna gång säger väl allt!
Mycket nöjda😊 Anders och Eva -
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Vi blev bemötta bra. Han var lätt att prata med och lätt att förstå. Han hjälpte oss genom hela affären.
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Trevligt och utfört enligt våra önskemål som var snabb behandling!
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra bemötande och smidig affär
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Den inledande kontakten har varit mycket positivt!
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Trevligt informellt men respektfullt bemötande. Balanserad förtroendeingivande information.