Jan-Erik Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Jan-Erik Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-06. Jan-Erik Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.5. Jan-Erik Lööf har haft 25 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 92 Läs vad Jan-Erik Lööf
2020-11-24Verifierad kund
Köpt, villa. Enkel kommunikation, gott bemötande, glad och trevlig. Pålitlig.
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån SkellefteåHej Martina! Tack för fina orden. Det har varit en ren och skär glädje att hjälpa! Hoppas och tror att hela familjen kommer trivas. Varma hälsningar JE
2020-09-16Verifierad kund
Köpt fritidshus, snabb och trevlig återkoppling och förmedling av information mellan alla parter och lätt att följa affären från start till mål.
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån SkellefteåTack Stefan! Jag är övertygad att ni kommer att trivas i er stuga! Alltid roligt å proffsigt att göra affärer med dig! Bästa hälsningar Janne
2020-08-28Verifierad kund
Sålt fritidshus
Allt gick över förväntan, kan inte säga annat än att vi är supernöjdasålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå -
2020-08-26Verifierad kund
Sålt Fritidshus. Mina förväntningar överträffades oerhört mycket. Snabbt och smidigt gick allt. Vi är otroligt nöjda med allt.
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån SkellefteåTack så himla mycke Maria! För mig känns det super att Du vill ge mig högsta betyg. Janne
2020-08-03Verifierad kund
Föräljning av fritidshus
Bemött med respekt
Engagemang och snabb försäljning var våra krav vilka också uppfylldes på ett bra sätt.
Sammanfattningsvis professionellt genomförande.sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån SkellefteåTack Maude! Det var en fröjd att få hjälpa till! Hoppas att resan söderut gått bra. Janne
2020-07-07Verifierad kund
Köpt ett radhus , mycket bra erfarenhet.
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå -
2020-06-16Verifierad kund
Sålt fritidshus, snabbt och enkelt och nöjd med slutpriset.
2020-06-16Verifierad kund
Har sålt 3 tomter.
Svårt att få kontakt . Svara inte på mail förrän upprepade mail. När väl svar så ordnade sig allt i rask takt.
Trevlig bemötande annars.sålde en tomt med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå -
2020-05-26Verifierad kund
Tomtmark för fritidsbebyggelse.
Jan-Erik Lööf har skött ärendet på ett utomordentligt kompetent och skicklig sätt i alla avseenden.
Som tidigare avdelningsdirektör i en statlig myndighet har jag ingen som helst förståelse för Recos upplevelseaspekter .Undertecknad är van vid utvärderingar och där har upplevelser ingen roll.
Facebook har ingen plats i mina utvärderingar.
MVH
Lars G: Hedlundsålde en tomt med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå -
2020-03-26Verifierad kund
Vi har sålt vår villa. Bra bemötande! Ja han har besvarat våra frågor och funderingar på ett fint sätt. Han har skött försäljning bra!
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå