Jan-Erik Lööf
Jan-Erik Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Jan-Erik Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-06. Jan-Erik Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.5. Jan-Erik Lööf har haft 33 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 111 Läs vad Jan-Erik Lööf
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra bemötande och smidig affär
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Den inledande kontakten har varit mycket positivt!
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Trevligt informellt men respektfullt bemötande. Balanserad förtroendeingivande information.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra. Vi fick ju inte det vi hade begärt men var nöjd ändå.
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bra allt gick smidigt. Jag har aldrig gjort affärer tidigare med fastigheter men tycker att det gick ra
sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Toppen!! Alltid tillgänglig annars snabb återkoppling!! Rimlig prissättning! Lyssnande!
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Positiv, informativ och tillgänglig. Väldigt bra bemötande under hela köpprocessen.
Jag upplever Jan-Erik som en positiv och glad person, som är angagerar och kunnig. Han gav bra råd och tips! Har största respekt för hans professionella bemötande. Skulle absolut rekommendera honom.
// Veronica Sundqvist -
köpte sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
På gränsen till nonchalant men trevlig absolut! Verkade ha många bollar i luften. Men proffsigt trevlig. Kändes som vi var en av många köpare, som skulle tröskas igenom.
Men han försökte vara genuin med oss och han skötte också alla papper perfekt. Köpet gick väldigt smidigt. Det får man vara tacksam för. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Glad, trevlig ärlig och engagerad.