Björn Byrén

Björn Byrén

Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 51 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

265 omdömen om Björn Byrén

Sedan starten hos Reco 2021
Berit B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bureå

Glad, hjälpsam på ett ödmjukt sätt. Mån om kunden, att man känner viktig.

Hassan M
Ursviken

Trevlig, professionell och tydlig i kommunikationen

Veronica F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Ursviken

Trevlig & duktig på att hålla löpande kontakt med vad som hände. Aktiv i sökande av köpare. Duktig på att ge förslag på tips om hur vi aktivt kunde gå vidare med annonsering & så vidare.

Berenice Edmonds W
Anderstorp

Väldigt engagerad och proffsig. Bara en positiv erfarenhet. Svarar fort på frågor . English is our first language and he communicated with us fluently in English, which made it much easier for us to understand the process and ask questions.

Pär J
Centralt

Vi fick ett mycket positivt intryck redan vid första träffen med Björn, och under hela säljprocessen var han också väldigt noggrann och korrekt. Och samtidigt mycket trivsam. Kort sagt en toppenmäklare!

Sven Magnus L
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Falkträsket

Väldigt engagerad och har allmänt en positiv utstrålning. I vårt fall har han haft gott om tålamod utan att stressa oss, då vi har velat lite fram och tillbaka om försäljning under ett par års tid. Vi har hela tiden känt att vi har fått bra med feedback och således varit uppdaterade.

Mie Christine B
Centralt

engagerad och proffsig och lyhörd för mina åsikter. Har bara en positiv erfarenhet av Björn.

Nea E
Centralt

Bra och trevlig mäklare! Vill genuint att kunden ska bli nöjd!

Casper E
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Mycket kompetent, finns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar sätter sina kunder i första rummet alltid.

Rigmor B
Moröhöjden

Vi är så nöjda med Björn Byren vid vår försäljning av vår lägenhet,som gått smidigt o bra.Björn har varit professionell, alltid tillgänglig,glad o positiv,och lätt att prata med.Så vi kan varmt rekomendera Björn.