Björn Byrén

Björn Byrén

Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 58 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

291 omdömen om Björn Byrén

Sedan starten hos Reco 2021
Frida K
Medlefors

Lyhörd och fint bemötande mot oss som köpare! Tack!

Amanda S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Anderstorp

Engagerad, tydlig, rättvis mäklare som funnits där som stöd genom hela vägen av bostadsköpet. Supernöjda med Björn som vår mäklare, det märks att han vet vad han pratar om!

Eva F
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå

Hade ett artigt ödmjukt sätt.Vi förväntade oss en kunnig, insatt person.Björn skötte försäljningen bra och gav oss den information och hjälp vi behövde, proffsigt. Problemet med många anmälda till visning kunde han inte rå för det. En analys bör göras för att se vad det berodde på eftersom bara 5 ville delta i budgivning trots ett lågt startbud.

Axel M
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå

Björn har på ett väldigt professionellt och trevligt sätt guidat oss genom vårt husköp. Han har varit tillgänglig, sakkunnig och respektfull gentemot både oss som köpare samt säljare. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Madeleine L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Sjungande Dalen

Bra bemötande glad och trevlig , förenklar det juridiska så det inte blir så avancerat. Ärlig om marknaden . Lätt att få tag i om det är nånting angående bostaden eller annonsen . Bra på förklara det positiva med min försäljning så jag vågat ta ett beslut själv då marknaden är dyster. Känns skönt att få höra vilken summa jag kan lösa ut lånet och få tillbaka på skatten nästa år . Även en bra hus affär via Björn blev det som jag och min sambo blev supernöjda med .

Wilma H
Örviken

Jag tycker han har varit både professionell och kunnig. Var tydlig om hur processen gick till för vi som var förstagångsköpare.

Emelie S
Älvsbacka

Jättebra bemötande, levde upp till förväntningarna!

Haldis J
Kusmark

Björn har varit mycket engagerad, lätt att få kontakt med och väldigt lyhörd. Han har jobbat på snabbt men inte stressat oss. Det känns också som att hus affären blev bra för både köpare och säljare.

Moa D
Prästbordet - Brännan

Snabbt, stabilt och jättejättebra!

Emeka N
Ursviken

He was very helpful, mutual in the negotiating period and supportive in the listing and sales of my apartment. I am satisfied with his services