En rolig och härlig mäklare som hjälpte mig jättebra genom hela köpet. Snabb, tydlig och trygg att ha att göra med. Rekommenderas!
Jan-Erik Lööf
Jan-Erik Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Jan-Erik Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-06. Jan-Erik Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.5. Jan-Erik Lööf har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
165 omdömen om Jan-Erik Lööf
Mycket bra, positiv, tillgänglig och informativ!
Jan-Erik lyssnade på vad vi behövde och hur vi ville ha det. Utifrån de jobbade han fram en del som blev bäst möjligt för oss!
Mycket trevlig och engagerad, återkopplar snabbt. Inget att klaga på, bara supernöjd.
Tack Mona! Du är en solstråle, trots att försäljningen tog tid så höll Du humöret upp. Jag är glad att fått hjälpa dig!
Jan-Erik är en mycket trevlig och hjälpsam person.
TacK P-E! För mig har det varit en är att få hjälpa dig å frun! Känns som att vi känner varandra! Hälsn Janne
Jag blev bemött på ett respektfullt och professionellt sätt av mäklaren. Det har varit en kort säljprocess som Jan-Erik Lööv hanterat transparant, genomtänkt och sakligt. Vi har haft bra samtal och sms-kommunikation genom hela försäljningsprocessen, från start till dagens signering av överlåtelseavtal.
Tack Minna för att du ger mig så fin feedback. Det har varit en fröjd att hjälpa dig både att hitta din nya bostad och sälja din nuvarande. Hälsn J-E
Trevlig, okomplicerad och verkar kunnig. Bra bemötande, lätt att få tag i och bra på att förklara och kan få en att känna sig lugnare och tryggare i den mycket påfrestande och stressande situationen som det är att köpa en lägenhet. Han är naturlig och en mäklare som vinner sig i längden.
Snabb respons vid kontakt, glad och trevlig.
Har känt honom många år ... blev inte förvånad över utmärkt bemötande !
Jordnära, erfaren och kunnig. Inger förtroende och en trygghet.
Hej Pernilla! Jag tackar för dom fina orden och önskar dig all lycka med flytten norrut. Varma hälsn J