Fia Rundström

Fia Rundström

Fia Rundström är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs

Fia Rundström har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Fia Rundström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.7. Fia Rundström har haft 33 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

39 omdömen om Fia Rundström

Jan G
Finninge

Vi träffade mäklaren Fia på en tidigare husvisning och kände att vi fick ett bra bemötande och en fin kontakt. Så när såg att det var Fia som skulle visa huset vi verkligen var intresserade utav så kändes det tryggt. Vi kontaktade Fia direkt och bad om en visning på huset som var "kommande" Det blev till slut vårat hus. Tillmötesgående och fick saker att hända.

Maria B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fia Rundström en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Centrala Strängnäs

Jag kan varmt rekommendera Fia! Med lyhördhet, stort engagemang och en mycket fin och tydlig kommunikation med snabb återkoppling har hon lett mig genom hela processen. Hon har visat stort stöd och förståelse. Jag har ett mycket stort förtroende för Fia. Hon är så genuin och såå trevlig! Varmt tack!

Peter H
Ulvhäll

Trevlig och gik in för att sälja

Svar från Fia Rundström

Tack Peter och Kristina! Det var ett nöje att få hjälpa er att komma till avslut. Önskar er allt gott och hoppas att ni ska trivas minst lika bra i ert nya.

Ulla R

Snabba kast / Gick lite för fort bara

Svar från Fia Rundström

Tack för förtroendet att få hjälpa dig i din bostadsaffär. Fint att du ändå är nöjd, trots att processen att både köpa och sälja lite snabbare än tänkt. Hoppas att allt landat och att ska trivas i det nya.✨

Fabian H
Ulvhäll

Bara bra! Vi vart väl bemötta och det hela gick jättebra!

Svar från Fia Rundström

Hej Fabian, tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar. Fint att ni är nöjda, hoppas ni ska trivas i det nya. 🏡☀️

Jan-Erik H
Finninge

Det första mötet med Fia var ett väldigt positivt möte. Hon verkade engagerad och ville lära känna oss på ett personligt sätt. Vi kände oss trygga i samarbetet med försäljningen av vår fastighet. Vår förväntning av Fia var att det skulle var lätt att ha en öppen dialog. Det fungerade helt perfekt. Vi rekommenderar Fia som mäklare till Er som funderar på att sälja Er bostad genom Fastighetsbyrån i Strängnäs Eva och Jan-Erik

Svar från Fia Rundström

Tack för att ni tog er tiden att svara och tack för fina lovord. Hoppas att ni ska trivas i det nya.

Karolina F
Dammen

Mycket trevlig och professionell. Lätt att kommunicera med. Lätt att få tag i.

Svar från Fia Rundström

Tack för fina ord. Hoppas att ni ska trivas, ska bli spännande att se ombyggnaden! ☺️

Elin P
Dammen

Ett föredöme för mäklar skrået. Inger direkt förtroende och ett seriöst intryck. Mycket professionell i sitt yrke. Duktig på att marknadsföra försäljningsobjektet. Mycket bra återkoppling under processen. Har bara välord att ge om henne! Kommer rekommendera henne !

Svar från Fia Rundström

Tack för att ni tog er till att lämna omdöme och tack för fina lovord. Uppskattas och nöjet var helt på min sida.

Helena C
Dammen

Rätt kvinna på rätt plats!! Efter byte av mäklare och efter att ha läst rekommendationer om Fia, så kändes det rätt direkt. Driven, engagerad och tillmötesgående och dessutom, inte minst, väldigt trevlig! Så ni som har funderingar på att sälja eller köpa bostad, här är mäklaren att kontakta!

Svar från Fia Rundström

Tack snälla Helena för fina ord. Nöjet var på min sida. Fint att få hjälpa er att komma till ett avslut. Önskar er allt gott!

Johanna M
Finninge

Trevligt och personligt bemötande. Mycket serviceinriktad. Tog snabbt reda på det vi undrade om fastigheten. Gav även bra tips angående det objekt som jag ska sälja.

Svar från Fia Rundström

Tack snälla Johanna för att du tog dig tid att lämna omdöme. Fint att ni är nöjda. Lycka till med försäljningen!