Seriös, trevlig, och bemötlig.
Jenny Wallström Lindahl
Jenny Wallström Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs
.Jenny Wallström Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jenny Wallström Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Wallström Lindahl har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
207 omdömen om Jenny Wallström Lindahl
Jag är mycket nöjd med Jenny, hon har hjälpt mig hela vägen hittills och jag vet att hon hjälper mig vidare tills försäljningen är avslutad. Hon är en mycket trevlig person, jag har fullt förtroende för henne. Skulle gärna rekommendera henne till andra som tänker sälja sin bostad./ Agneta Bryngelsson
Vi tycker att vår mäklare Jenny Wallström Lindahl, är lugn, lyhörd, tillmötesgående och förtroendeingivande människa. Vi tror att hon gjorde sitt bästa för att genomföra vår husförsäljning. Med vänlig hälsning Elzbieta och Jan Svedberg från Svedlandsvägen 8
Bra mäklare. Bra personlig kontakt.
mäklare Jenny Wallström Lindahl Har varit en proffsig mäklare och forserande Dvs Har kommit med olika förslag gällande annonsering och föreslå olika tider för vissning mm (Det lilla extra) då eventuella spekulanter har tid att se vår annons Vi kan tipsar gärna via detta meddelande om Fastighetsbyrån Strängnäs Vänligen Thomas och Mari
Jenny på Fastighetsbyrån i Strängnäs har genom hela försäljningsprocessen varit både professionell och lätt att ha och göra med. Hennes bemötande har varit informativt och spänstigt, även under en tuff marknad. Hon har sett till att hålla mig ständigt uppdaterad och engagerat följt upp efter varje visning. Tack vare hennes ihärdighet fick vi till slut huset sålt, och jag kände mig alltid i trygga händer. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Jenny som mäklare.
Polite and fast answers to all of my questions
Jenny är mycket trevlig och har hela tiden hållt oss informerade om vad som skett under försäljningens gång. Ordnat med både öppna och separat bokade visningar. Funnits till hands även under sin semester. Vi är mycket nöjda.
Jenny was really kind and helpful in the progress. I learned the progress form her in detail.
Jenny är en supermäklare på alla vis! Hjälper till med allt in i minsta detalj och man känner trygghet i sitt köp och sälj med sin bostad. Alla stjärnor till henne🤩