Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Emelie Zazzi har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Emelie Zazzi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Zazzi har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

178 omdömen om Emelie Zazzi

Sedan starten hos Reco 2022
First-Name L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg

Emelie har agerat professionellt under hela processen genom vara neutral, kunnig och snabb. Vi känner oss trygga och nöjda.

Ann-Mari N

Mycket bra bemötande. Kunnig. Serviceminded.

Ann S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mkt bra bemötande. Tydlig och pedagogisk i att förklara alla steg. Snabb och tillgänglig. Kunnig. Jag är mycket nöjd!

Eric M
Ör

Vi är inte klara ännu men hittills har det gått bra.

Adrian A
Centrala Sundbyberg

Vi har haft fullt förtroende för Emelie vid både försäljning och köp vid flera tillfällen. Hon är pålitlig, professionell och engagerad. Kan varmt rekommendera!

Linnéa S
Centrala Sundbyberg

Emelie har varit en klippa genom hela försäljningen. Professionell, tydlig och otroligt trevlig. Hade 100% valt Emelie igen!

Sofia N
Lilla Alby

Trevlig, tydlig, professionell och tog sig tid för oss, var ingen stress eller oklarheter.

Christine H
Centrala Sundbyberg

Så nöjd med hela min upplevelse av försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Emelie som mäklare. Mycket proffsig, tydlig, kunnig och informativ. Jag kände mig så trygg genom hela försäljningen. Tack!

Christoffer L
Centrala Sundbyberg

Hjälpte mig väldigt väl och var extra tydlig och hjälpsam för mig som är förstagångsköpare av bostad. Tack!

Linus N
Lilla Alby

Vi fick det pris vi önskade trots en sval marknad och svalt intresse efter visningar. Mycket bra jobbat!