Anton Andersson
Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Andersson har haft 39 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 54 Läs vad Anton Andersson
sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Proffsig, snabb och tänker kreativt. Helnöjda!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Trevlig och alltid tillgänglig vid funderingar. Pga av världsläget med höjd ränta etc så kanske inte slutsumman som förväntat men nöjd trots det.
köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Rak och tydlig, enkel att jobba med.
Bra bemötande, tydlig, bra information
Vi fick ett mycket gott, positivt och trevligt bemötande. Anton lyssnar och är lätt att tala med, engagerad och verkar vara en lösningsorienterad person. De förväntningar vi hade uppfyllde han med råge.
Betyg: UTMÄRKT och REKOMMENDERAS -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Bästa Mäklare han va trevligt och hjälpsamt super 👌👍
Mäklaren bemötte oss professionellt och uppfyller alla förväntningar av en riktigt bra och kunnig mäklare. Toppen bra service och bemötande.
Trevligt bemötande, hjälpsam vid visningar och vid köpet
Jag har blivit bemött på ett professionellt sätt.
Hittills har det fungerat bra!