Anton Andersson

Fastighetsbyrån Trollhättan
4.9
Affärer senaste året

Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan

Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Andersson har haft 65 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

196 omdömen om Anton Andersson

Sedan starten hos Reco 2020
Ann-Marie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Hjortmossen

Jag tyckte att bemötandet var mycket bra. Han var proffsig och hjälpte mig med frågor som jag hade. Allt flöt på väldigt fint

Peter J
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Det märks att Anton trivs i sin roll som mäklare och brinner för sitt arbete. Genom hela försäljnings processen var Anton engagerad och lätt att nå. Affären gick smidigt och vi kände oss väldigt trygga. Kommer själv be Anton om hjälp när jag ska hitta ny bostad och kan varmt rekommendera honom.

Philip M
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Trevligt bemötande och förståelse för både säljare samt köpare.

Daniel S
Åsaka

Anton var jättetrevlig och svarade snabbt på alla mina frågor. Till och med på söndag! Han tar aldrig helg känns det som.

Carina L
Skogshöjden

Anton är väldigt lättillgänglig, hjälpsam och tillmötesgående. Han är tydligt angelägen om att både säljare och köpare ska vara nöjda.

Ahmad K
Eriksro

Anton Andersson är en fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt!

Ali A
Eriksro

Fantastisk bra mäklare som är ärlig, trevlig, hjälpsam och håller allt han säger på ett genuint sätt. Fler som honom 👍

Marcus A
Skoftebyn

Anton hade ett väldigt professionellt och trevligt bemötande. Jag fick omgående förtroende för honom när vi träffades första gången. Då jag inte alls är hemma i hur det fungerar upplevde jag Anton som väldigt pedagogisk och hade tålamod med mina tillkortakommanden i ärendet. Har bara gott att säga om både honom som person och hur han skött ärendet. /Marcus Andersson

Rolf Volmar L
Sylte

Öppen, glad, drivande. Visade engagemang och återkoppling var god när det fanns frågor.

Ronny S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Centrum

Jag har både köpt och sålt lägenhet med Anton som mäklare. Jag tycker att vi har haft bra kommunikation med varandra, och att Anton uppdaterade mig varje vecka. Anton har dessutom haft mycket spontan visningar när eventuella köpare inte kan komma på utsatta visningstider, det tycker jag har varit bra. Jag visste på förhand om att det var lite trögare att sälja mindre lägenheter just nu, så jag är tacksam att Anton har engagerat sig mycket trots att det varit runt semestertider. Jag upplever det som att Anton jobbar mycket på att både säljare och köpare skall känna sig nöjda med affären.