Markus Cederljung
Markus Cederljung är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Markus Cederljung har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Markus Cederljung har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 373 omdömen med ett betyg på 4.8. Markus Cederljung har haft 50 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
373 omdömen om Markus Cederljung
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Informerar bra och har en dialog om hur vi går vidare i försäljningen.
Hör av sig på tid som han sagt. -
köpte sitt hus med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Markus är en fantastisk mäklare. Hos honom bemöts man med professionalism och betydande frågeställningar. Markus är verkligen mån om att det ska bli rätt och vill säkra att köparna blir nöjda med sitt nya hem. Markus är väldigt kunnig och skapar trygghet hos köparen. Jag kan varmt rekommendera Markus!
Marcus har varit väldigt bra .nrad att informera
sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Markus har varit en fantastisk mäklare. Vi har känt oss trygga genom hela processen.
Markus har varit informativ, ärlig och hjälpsam.
Vi kan starkt rekommendera honom! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
KANONKILLE…………!!!!!……………………….!!!!!!!!!!!!!!!!
Markus är trevlig och ha att göra med. Han har god koll på marknaden
Han var mycket bra på alla plan.
Mycket bra och smidig vid köpet
Vi blev otroligt bra bemött av Markus. Grym service. Är väldigt lätt att nå när man hör av sig till honom. Rekommenderar starkt Markus 👍🏼
Bra bemötande, allt kring köpet gick väldigt smidigt.