Fastighetsbyrån Trollhättan

Fastighetsbyrån Trollhättan

• BadgeTenYears
1 309
Ring 0520-181 40 Dela

Att köpa eller sälja bostad är för många den största affär de gör i livet. Låt oss på Fastighetsbyrån bistå dig med kunskap, erfarenhet och engagemang inför din bostadsaffär i Trollhättan! Vi har funnits i Trollhättan i över 50 år och vi har sett bostadsmarknadens upp och nedgångar på orten. Nu växer sig Trollhättan allt närmare...

1309 omdömen om Fastighetsbyrån Trollhättan

Sedan starten hos Reco 2013

Jeanette S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Sylte

Snabb och professionell försäljning. Långt över förväntan

Helen H
Skogshöjden

Trevlig bemötande och koll på läget .

Andreas F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Björndalen

Trevlig bemötande. Kunnig på sin sak.

Malin A
Sylte

Gav bra tips innan försäljning, alltid lätt att få tag på. Snabb med återkoppling. Bara positivt att säga.

Anneli B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Björndalen

En närvarande o mycket trevlig ung kvinna. Har ett professionellt sätt med sitt kunnande. Är mycket nöjd med våra möten och övriga kontakter. Hon utstrålar lugn och glädje vilket vilket smittar av sej. Tack till en mycket duktig mäklare.

Bengt Olof N
Kronogården

Fantastiskt trevlig och proffesionell mäklare som verkligen bryr sig om och månar om sina kunder.

Johanna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Sylte

Snabbt och smidigt. Trevlig och tillmötesgående! Inga krusiduller.

Peter O
Skogshöjden

Mycket bra bemötande.Blev en snabb affär.

Nima N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Fagerstrand

Vänlig, tillgänglig och noggrann mäklare.

Sofie A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Fagerstrand

Markus hade ett stort engagemang i vår lägenhetsförsäljning såväl som i vår egna husjakt. I princip alltid tillgänglig via telefon och med ett gott, personligt bemötande. Vi är väldigt nöjda!

Eva O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Stavre

Fick ett mycket bra bemötande. Han förklarar saker på ett bra och begripligt sätt när det är något man undrar.

Benjamin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Sylte

Nora har varit tillgänglig, engagerad och hjälpsam under hela processen. Detta var mitt första bostadsköp så det har varit många frågor och funderingar, men jag har alltid fått snabb och tydlig återkoppling. Jag har upplevt allt från visning till kontraktskrivning m.m. som smidigt och enkelt. Både jag och min sambo är supernöjda med vår nya bostad.

Akar S

Hjälpsam, trevlig och tillgänglig

Britt S
Tingvalla

Marcus var väldigt hjälpsam och svarade på alla frågor som jag hade. Eftersom det är första gången jag köper en lägenhet så var jag osäker men jag kände mig trygg med Marcus.

Clary S
Tingvalla

Trevlig, återkopplar snabbt , är saklig och berättar hur det har gått m olika visningar.Det är en trygghet som uppskattas!

Elia P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Kronogården

Pålitlig, rak och kunnig mäklare! Sålde min lägenhet på 1 vecka. Rekommenderas starkt!

Christina D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Sylte

Mycket kunnig, trevlig och väl förberedd

Mattias T
Sålde sitt hus med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Supernöjd med Noras arbete vid min husförsäljning. Tydliga besked, tät kontakt, lättillgängliga med mig som säljare och ett proffsigt stöd i processen. Nöjd med Fastighetsbyråns arbete. Kan varmt rekommendera att anlita Nora och fastighetsbyrån som mäklare vid försäljning.

Anette L
Skoftebyn

Nora har varit väldigt serviceinriktad samt också uppmärksammat våra behov på bästa sätt. Vi har fått ett professionellt stöd vid köpet av vår bostad men också ett gott stöd i samband med att vi själva sålde vår bostad genom en annan mäklare. Hon har varit tillgänglig och snabbt svarat på våra frågor som uppstått på vägen. Vi har känt oss trygga med Nora.

Kevin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Centrum

Vi är väldigt nöjda med Ejmen som mäklare. Svarade fort, förklarade bra och gott bemötande. Jag kan varmt rekommendera Ejmen till andra bostadsköpare!

Daniella H
Centrum

Jag är mycket nöjd att ha köpt en bostadsrätt via Ejmen. Mycket trevlig och kunnig mäklare för oss som var första-gångsköpare. Snabb både på att återkoppla samt besvara samtal/sms. Toppen!

Karin Birgitta C
Sålde sitt hus med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Proffsig och närvarande genom att ha kontinuerlig kontakt med oss genom hela processen. Höll oss ständigt uppdaterade. Omtänksam människa med nära till skratt. Kan varmt rekommendera henne!

Filip E
Tingvalla

Proffsig, enkel att göra med rutinerad.

Mari W
Innovatumområdet

Trevlig, tillmötesgående, ansvarsfull

Elias A
Centrum

Det är inte för inte som han är en av Trollhättans bästa mäklare, grym från start till mål! Jag kan varmt rekommendera Ejmen Japar!

Asena G
Kronogården

Ejmen är proffsig och jag kände mig trygg i hela processen i att köpa min första lägenhet! Rekommenderar verkligen för att få en så smidig affär som möjligt.

Anna P
Sålde sitt hus med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Karlstorp

Trevlig och duktig .Engagerad.

Carl B
Köpte sitt hus med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Kunnig och väldigt professionell i sitt bemötande.

Anders H
Sålde sitt hus med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Mycket gott professionellt arbete i en tid när bostadsmarknaden var rejält orolig.

Inger H
Skoftebyn

Lyhört bemötande, tålamod och gott humör.

Lena S
Kronogården

Väl bemött. Mina förväntningar var stor och Erika fyllde det. Hon har kunskapen och därmed svar på alla mina frågor. Väldigt trevlig, lättsam och styrde upp allt med fast hand. Kan verkligen rekommendera henne.

Hanna S
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Strömslund

Vi har blivit väldigt bra bemötta av Anton vid köpet av vårt hus. Han har varit väldigt förtroendeingivande, flexibel och hjälpsam. Han har tagit sig tid och svarat på frågor som uppkommit i samband med vårt första gångs-köp och svarat på ett rakt och pedagogiskt sätt. Vi är väldigt nöjda med Anton och den hjälp vi fått vid vårt förstagångs-köp!

Jenni H
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Lindveden

Bara positivt! Anton skulle vi välja igen om vi behövde sälja! Bra bemötande, lugn och trygg. Gav oss goda råd och fanns alltid tillgänglig vid frågor. +++++

Erling H
Lindveden

Mycket lugn och trevlig! Gav ett väldigt förtroende givande intryck vid första mötet.

Martin A
Köpte sitt hus med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Egna Hem

Erica var väldigt hjälpsam, tålmodig och snabb på att svara vid våra olika frågor i samband med köpet. Hon gjorde processen enklare och tryggare för både oss och säljaren. Vi kan varmt rekommendera henne!

Kamran K
Strömslund

He communicated very well with us and the seller and patiently answered our questions.

Anton S
Innovatumområdet

Ett bra bemötande och en god service. Lättillgänglig för återkoppling. Ordnade snabbt visning och bidrog till en smidig och okomplicerad affär.

Elena G
Lextorp

Ejmen har visat både intresse och engagemang inför vår försäljning av huset. Jag har uppfattat honom som rak och ärlig, vilket jag har uppskattat.

Elian J
Lextorp

Otroligt proffsig och ambitiös, hjälper oss att sälja vår bostad på mindre än 3 veckor på ett annars svårsålt område. Tack!

Maria L
Sjölanda

Är jättenöjd! Ejmen var under hela processen mycket lyhörd och hjälpsam! Rekommenderas varmt!

Oday K
Kronogården

Mycket trevlig och väldigt god hjälp!

Stefan R
Stavre

Mycket trevlig och kompetent bemötande. Tog hand om oss och affären på ett snabbt och smidigt sätt, hela vägen till färdigt kontrakt. Förtroendegivande.

Johan B
Stavre

Oerhört lugn och kunnig i sitt sätt att sälja och leverera

Parisa Y
Strömslund

Markus var trevligt, gav bra tips och förklarade köpekontraktet för oss och svarade på ställda frågor.

Ingemar A
Strömslund

Markus hade ett proffesionellt bemötande och gav ett otroligt seriöst intryck , inga konstigheter utan precis så en mäklare skall vara . Kan varmt rekommenderas

Susanne J
Lindveden

Han va mycket kunnig och hjälpsam.

Helena Z
Velanda

Bra och tydlig med sin kommunikation. Slösar inte på kundens tid utan arbetar effektivt. Proffsig och kunnig inom sitt område. Stor erfarenhet.

Markus R
Velanda

Mäklaren hade ett proffesionellt bemötande och var väl inläst på bostaden, gav ett otroligt seriöst uttryck något som jag upplever som utöver det vanliga till det positiva.

Albin J
Hjortmossen

Erica var alltid lättsam och trevlig att ha o göra med och svarar dessutom snabbt på frågor och funderingar. I mitt fall handlade det om en snabb affär och snabbt gick det tack vare Ericas professionella arbete . Sammanfattningsvis är det ett solklart 5 av 5 i betyg från mig!

Johanna E
Hjortmossen

Erica som mäklare agerar proffsigt och har hjälpt mig med försäljningen på ett fantastiskt sätt. Hon är alltid lätt att nå och genom hennes engagemang och kunskaper har hon fått mig som säljare att känna mig trygg. Rekommenderar henne verkligen!