Fastighetsbyrån Trollhättan

• BadgeTwelveYears
1 760
4.8
Ring 0520-181 40 Dela

Att köpa eller sälja bostad är för många den största affär de gör i livet. Låt oss på Fastighetsbyrån bistå dig med kunskap, erfarenhet och engagemang inför din bostadsaffär i Trollhättan! Vi har funnits i Trollhättan i över 50 år och vi har sett bostadsmarknadens upp och nedgångar på orten. Nu växer sig Trollhättan allt närmare...

1760 omdömen om Fastighetsbyrån Trollhättan

Sedan starten hos Reco 2013

Damir D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Karlstorp

Hjälpsam, saklig, noggrann och seriös.

Oliver S
Centrum

Mycket bra bemötande och lätt att komma i kontakt med. Pratar mycket utifrån egna erfarenheter och upplevelser och säljer in bostaden på ett bra sätt. Väldigt hjälpsam och får saker att hända med en gång.

Jens N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Tingvalla

Proffsig och trevligt bemötande! Var engagerad och väldigt hjälpsam genom hela processen. Jag är mer än nöjd och kan verkligen rekommendera Erica.

Richard O
Centrum

Nora är förtroendeingivande och lyhörd, min uppfattning är att hon ser till att båda parter i en bostadsaffär är nöjda.

Agnes N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Sjöholm en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Tingvalla

Mitt möte med Erica har känns tryggt från visning till signering. Som köpare av min första bostad finns det många frågor och osäkerheten men Erica har gjort allt för att de ska kännas så säkert som möjligt.

Lilian A
Sylte

Ejmen inger en hög grad av förtroende. Lätt och mycket trevlig att ha att göra med. Snabb återkoppling på frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Jörgen K
Centrum

Proffsigt och trevligt bemötande. Vi hade en bra dialog som ledde fram till ett lyckat resultat.

Benjamin N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Sylte

Vi har upplevt Ejmen som lyhörd, tillgänglig och engagerad från början till slut. Hela processen har känts tydlig och transparent. Bemötandet har varit trevligt och avslappnat, vilket också tryggade oss i vår första försäljning. Vi var initialt oroliga över att det skulle kännas stressigt att sälja, men kände hela tiden att vi fick ta den tid vi behövde mellan de olika stegen. Ändå gick försäljningen snabbt och väldigt smidigt. Kan varmt rekommendera Ejmen.

Oskar B
Björndalen

Riktigt bra och driven mäklare, vi fick ständiga uppdateringar om vad som hände med vår försäljning och kände att hon brann för just vår försäljning.

Linea S
Götalunden

Engagerad och trevlig. Svarade fort vid frågor

Veza N
Lextorp

Hon va så trevligt och hjälpsam.

Linus L
Centrum

Bra och proffsig mäklare. Upplever att jag blev bra bemött från första mötet tills att det skrevs på papper. Härlig energi och alltid lätt att nå när frågor har uppkommit.

Kerstin K
Hjortmossen

Erica har varit oerhört engagerad i försäljningen. Hon är en mycket ödmjuk person och har ett fint sätt mot oss som säljare. Jag vill verkligen rekommendera Erica till fler som tänker sälja sin lägenhet eller hus. Stort tack Erica. /Kerstin/dotter Monica

Barbro K
Götalunden

Jag blev mycket väl bemött av en proffsig mäklare. Nora levde väl upp till mina förväntningar. Nora Ask var uppmärksam och höll kontakten med mig hela tiden.

Lisa Ö
Stavre

Tydlig och lättsam! Hade god dialog under hela processen och allt kändes tryggt.

Denis Ivica K
Lextorp

Vi är mycket nöjda med Nora och rekomenderar henne varmt Hon hade ett trevligt, engagerat och sakkunnigt bemötande. Effektiv och smidig samt hade goda råd att ge. Kommer vända oss till henne när vi ska köpa bostad.

Magnus S
Götalunden

Nora är en fantastiskt trevlig och bra mäklare. Kan varmt rekommenderas.

Fredrik Ö
Stavre

Nora har visat ett jättebra bemötande och varit kommunikativ. Jag har haft en jättebra upplevelse av Nora som mäklare.

Harbin V
Skrev om Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan

Redan från första kontakten med Nora fick vi ett mycket bra intryck. Nora är professionell, tillmötesgående och kunnande. Från visning till köp hon varit där att förhandla med säljare och besvarat de frågor vi haft. Kommer absolut rekommendera och själva använda oss av denna mycket kompetenta mäklare i framtiden.

Nora A gillar detta
Simon A
Centralt

Väldigt trevlig bemötande, snabb kommunikation mellan mig, mäklaren och säljaren. Flexibel med mina och säljarens tankar och funderingar.

Oladapo O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan

Perfect , helpful and excellent

Elisabet F
Skoftebyn

Vi kunde inte få en bättre mäklare snabb, effektiv och omtänksam. Vår försäljning gick mycket smidigt tack vare Nora

Timmy S
Skoftebyn

Nora på Fastighetsbyrån lever upp till sitt rykte och för sin professionalism och engagemang i varje affär. Jag upplevde att Nora har en djup förståelse för marknaden och en förmåga att lyssna på sina kunders behov, vilket gör att hon kan erbjuda skräddarsydda lösningar. Hennes erfarenhet och kunskap gör henne till en pålitlig partner för både köpare och säljare. Nora strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa en positiv upplevelse för alla inblandade vilket märktes tydligt när vi sålde och köpte via Nora på Fastighetsbyrån.

Timmy S

Frida L
Skoftebyn

Nora har varit flexibel och tillmötesgående hela processen. Det har varit tydligt att Nora satt kundens behov i fokus. Det har varit en trygg upplevelse!

Oliwer K
Innovatumområdet

Bra service, tillgänglig hela tiden och mån om att de ska bli bra för oss som kunder

Linnea K
Innovatumområdet

Bra bemötande, hjälpt till med jätte mycket och svarat på alla möjliga sorters frågor då de första gången vi köper en bostad. Alltid snabba svar från Nora när man skickat sms eller ringt. Jag är super nöjda men Nora som mäklare.

Christer W
Stavre

upplevs mycket sakkunnig o trovärdig

Mattias A
Sylte

Nora har varit exemplarisk genom hela processen, uppdaterat mig med alla detaljer och allting gick smidigt och bra. Rekommenderar starkt!

Magnus A
Innovatumområdet

Snabb att svara på frågor även om det var frågor hon var tvungen att kolla upp. Mycket bra koll på allt som måste göras och tänkas på. Lätt att ha att göra med.

Josephine B
Stavre

Nora är en superengagerad och driven mäklare. Proffsigt bemötande och en härlig energi. Nora är lättillgänglig och återkopplar snabbt. I en fastighets affär är det viktigt att både säljare och köpare kan känna sig trygga och nöjda vilket jag tycker Nora lyckas utmärkt med. Nora är inlyssnande och kan samtidigt komma med kloka idéer och vägleda fram till en smidig och trygg affär. Är supernöjd och rekommenderar starkt om du vill ha en trygg affär och en mäklare som är engagerad hela vägen!

Torbjörn A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Engman en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Väldigt tillmötesgående. löser alla våra frågor. Återkopplar alltid. Grymt bra mäklare.

Madelene A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Engman en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Super trevligt bemötande är lätt att få tag på

Saleh R
Kronogården

Mycket professionell och hjälpsam mäklaren. En väldigt trevlig och ödmjuk person. När det gäller en person som köper första gången, Ejman gjorde det väldigt lätt för mig. Jag är väldigt tacksam mot Ejman!

Siv Gunnel Linnea B
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Engman en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Upphärad

Proffsig och trevligt bemötande.

Ulrika F
Skrev om Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan

Bästa mäklaren! Trevlig, enormt kunnig och väldigt bra på att återkoppla. Kunde inte valt en bättre mäklare, rekommenderas varmt!!!!

Jacob S
Centrum

Nora var enkel att kommunicera med. Hon lyssnade på mina synpunkter och önskemål, kom även med sina egna professionella tankar när det behövdes. Det var en smidig bostadsaffär trots en svag marknad.

Sarah Linnea Alfhild O
Sålde en tomt med hjälp av Nora Ask en del av Fastighetsbyrån Trollhättan

Under sorg och påfrestningar med NPF- barn gjorde Nora att allt kändes uppstyrt, strukturerat och tryggt. Steg för steg tog hon oss igenom processen och allt gick väldigt smidigt. Stort tack till Nora hennes empati och varma hjärta. Precis den sortens mäklare vi behövde i den livssituation vi befann oss i.

Sebastian H
Sylte

Jätte fin trevlig person, uppskattar sådant bra själv bemötande person.

Kristoffer F
Köpte sitt hus med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Halvorstorp

Proffsig, kunnig och brydde sig verkligen.

Magnus N
Hjortmossen

Trevlig och professionellt bemötande, rekommenderar starkt.

Ermina S
Kronogården

Nora är en mycket proffsig och kunnig mäklare. Genom hela försäljningen av min bostad har det varit enkelt att ha kontakt med henne med en regelbunden kommunikation. Hon hörde alltid av sig efter avslutade visningar för att berätta hur det gått. Med hennes driv lyckades vi sälja våran bostad och ser fram emot att få Noras hjälp i framtiden med kommande försäljningar.

Albin K
Tingvalla

Tyckte jag fick ett väldigt bra bemötande under hela processen! Erica var hjälpsam och tydlig! Tyckte de kändes som att Erica gjorde ett bra jobb för att äger en skulle bli bra för båda parterna!

Igor J
Kronogården

Väldigt professionell kan verkligen sitt jobb vi fick jätte bra bemötande från henne

Hanna A
Halvorstorp

Bemöter på ett mycket trevligt och vänligt sätt och lyhörd för vår situation för att göra vår sits lättare vid ett köp.

Filippa B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Centrum

Tydligt, vänligt, enkelt, rättframt! Bra mäklare!

Julia G
Karlstorp

Nora är supertrevlig och har varit väldigt hjälpsam genom köpeprocessen. Rekommenderar 👍🏼

Hedvig R
Karlstorp

Trevlig, kunnig, effektiv och tillgänglig! Vi är väldigt nöjda med Nora som mäklare!

Carl Filip Oscar N
Sålde sitt hus med hjälp av Ejmen Japar en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Strömslund

Efter att ha stått på köparsidan med Ejmen som gav mig ett mycket högt förtroende var det ingen tvekan på att välja han när det var dags för mig att sälja. Säljresan gick fort och smidigt till vår målbild genom Ejmens stora engagemang och kompetens. Jag hade alla dagar i veckan, valt Ejmen igen!

Stig-Olof D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Cederljung en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Centralt

Toppen Mäklare 👍.