Korrekt, kunnig och informativ.
Fastighetsbyrån Trollhättan
Att köpa eller sälja bostad är för många den största affär de gör i livet. Låt oss på Fastighetsbyrån bistå dig med kunskap, erfarenhet och engagemang inför din bostadsaffär i Trollhättan! Vi har funnits i Trollhättan i över 50 år och vi har sett bostadsmarknadens upp och nedgångar på orten. Nu växer sig Trollhättan allt närmare...
1885 omdömen om Fastighetsbyrån Trollhättan
Sedan starten hos Reco 2013
Toppen! Snabb med svar & information.
Flexibel och tillmötesgående. Visar förståelse för min situation som säljare och hjälper med tips inför försäljning.
Bra mäklare som var mycket till hjälp
Lyhörd, kunnig och erfaren mäklare som gett oss bra hjälp med att sälja våran bostad
Anton är en väldigt trevlig och professionell mäklare.
Från start har vår bostadsförsäljning varit i trygga händer hos Ejmen med en smidig och effektiv process. Ejmen har alltid funnits tillgänglig för frågor och rådit oss val vi gjort i processen. Så vi har bara gott att säga om professionen hos Ejmen och Fatighetsbyrån.
Hög service, intresserad av köpare och säljare, återkommer inom rimlig tid med svar, ödmjuk och trevlig person
Otroligt tillmötesgående och satte sig in i vår situation. Bra på att återkoppla och hålla kontakten mellan varje steg. Super nöjd!
Man känner sig trygg igenom hela processen.
Pålitlig, lätt att ha att göra med. Trevlig.
Han är bra med försäljning processen.
Han har lyssnat på vad vi har sagt, har tålamod, har varit tillmötesgående.
Fick en proffisionell bemötning och Erica gick noga igenom alla moment vilket var toppen då vi var förstagångsköpare. Kände oss trygga genom hela processen.
Jag ska säga ett ord Han är fantastisk
Trevlig och proffsig mäklare. Hela upplevelsen kändes väldigt trygg hela vägen från visning till kontrakt. Toppen!
Väldigt snäll och duktig kille, man kan lita på honom 😁👍
Eymen är en mycket professionell mäklare som verkligen älskar sitt jobb och inger stort förtroende. Från första dagen var han mycket engagerad, höll oss informerade i varje steg och gjorde processen enkel och smidig. Tack vare hans leende, varma bemötande och expertis gick försäljningen väldigt lätt. Han är både en fantastisk person och en skicklig mäklare – jag rekommenderar honom varmt! 👏
Lugn, trygg försäljare som lyssnar och tar in kundens behov :)
Har varit i kontakt med Ejmen både vid köp och försäljning och har bara positivt att säga. Han är lyhörd, och man känner sig både sedd och hörd. Han har gjort sitt yttersta för att hjälpa oss med försäljning och köp.
Hej! Min erfarenhet av Jabar är god och utmärkt. Han är skicklig i sitt arbete och behandlar människor med en glad attityd. Och han ger så mycket information som möjligt om huset i fråga. När vi skulle skriva huskontraktet förklarade han hela innehållet och kontraktstexten för båda parter (husägaren och klienten). Och han förklarade allt för oss tydligt och koncist. Jag är jätte tack sam för vad han gjorde. Mvh nassir
Ejmen är bra han bemöter oss väldigt bra. Vi har en god relation. Ja vi förväntade oss att huset skulle bli sålt, och det är på god väg att bli det. Ejmen har blivit min mäklare. Haft med honom att göra vid både försäljning och köp. Jag är mycket nöjd. Tack!
Vi blev varmt bemötta av Nora som engagerade sig och gav oss bra information vid bostadsköpet
Väldigt professionell. Rekommenderar värmt
Mycket trevlig och hårt arbetande person. Han gav mig all information på ett fantastiskt sätt. Han är en exceptionell person och aktiv i sitt arbete. Jag tackar honom alltid för vad han har gjort och hjälpt mig.
Väldigt professionell ! Tillmötesgående och enkel att kommunicera med. Väldigt nöjd med Nora ! Allt gick super smidigt och snabbt .
Professionell, kunnig och svarar alltid snabbt på frågor. Har varit ett stort stöd i processen att skaffa ett nytt hem. Ödmjuk för livets omständigheter och jag upplever honom som ärlig vilket är viktigt för mig.
Bra bemötande, lätt att få kontakt med. Enkel och smidig affär.
Bra och trevlig mäklare helt klart
Vi sålde vår lägenhet med Anton och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Anton visade stort engagemang från första besöket och genom varje steg i processen. Han var påläst och förtroendeingivande, återkopplade snabbt och lyssnade alltid på våra önskemål. Vi kände oss trygga från start till mål och rekommenderar Anton varmt till alla som vill sälja sin bostad.
Ejmen är saklig, hjälpsam och hjälpsam.
Underbart enkel och tydlig på sitt jobb vi är nöjda tack
Mycket bra mäklare trevlig, tillmötesgående och kunnig. Även om det var lite svårsålt så gav han aldrig upp. För mig får han en guldstjärna i boken.
Fantastisk mäklare och en ännu bättre människa! Jag kan varmt rekommendera Anton för dig som säljare och köpare!
Tydlig, proffsig, enkel att ta kontakt med!
Mycket trevlig och lyhörd. Gott samarbete och kunnig mäklare! 10/10 poäng!
Allt har fungerat utan några problem. Mvh Christer. Kan rekommenderas
Bra bemötande trevligt. Fick det svar som vi ville ha det gick snabbt och smidigt. Perfekt! Jag skulle mer en gärna rekommendera till andra.
Allting glas klar och förklaring nogranhet
Hon har gett mig tron tillbaka på att det finns skickliga och kompetenta mäklare! Hon är informativ och tydlig. Snabb återkoppling! Skapade en trygg känsla vid kontraktskrivningen och förklarade de olika delarna dels i överlåtelseavtalet samt dels köpprocessen i sin helhet.
Från första mötet kände vi stort förtroende för Ejmen. Han var varm, tydlig och otroligt engagerad genom hela försäljningen av vår bostad på Karls väg 6. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och höll oss uppdaterade i varje steg. Våra förväntningar var höga – och han överträffade dem verkligen. Vi är supernöjda och tacksamma för allt han gjort!
Hon är professionell o ger snabb feedback i affären från början till slut. Jag kände mig trygg hela tiden.
Väldigt trevligt och bra bemötande! Förklarar försäljningsprocessen på tydligt vis. Har känt mig trygg med ha dig som mäklare. Kan verkligen rekommendera Ejmen vidare!
Bra kommunikation och information genom hela försäljningen
Nora har varit en helt fantastisk mäklare! Hon har varit otroligt engagerad genom hela processen och alltid funnits där som ett bollplank när jag behövt stöd eller råd. Hennes svar har kommit blixtsnabbt och gett mig en trygg känsla i varje steg. Jag kan varmt rekommendera Nora till alla som vill ha en professionell, lyhörd och pålitlig mäklare.
Härligt engagerad genom hela processen! Gav snabb och bra återkoppling hela vägen in i mål. Rekommenderas varmt!
Engagerad och mycket trevligt bemötande. Det blev en otroligt smidig affär.
Proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor
Påläst Trevligt bemötande. Gör sitt bästa för både köpare och säljare
Vi är väldigt nöjda med Nora. Hon var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Rekommenderas varmt!