Mycket bra bemötande.Blev en snabb affär.
Nora Ask
Nora Ask är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Nora Ask har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Nora Ask har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 5.0. Nora Ask har haft 7 försäljningar sen 2023-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-04 - 2023-08
12 omdömen om Nora Ask
Nora har varit tillgänglig, engagerad och hjälpsam under hela processen. Detta var mitt första bostadsköp så det har varit många frågor och funderingar, men jag har alltid fått snabb och tydlig återkoppling. Jag har upplevt allt från visning till kontraktskrivning m.m. som smidigt och enkelt. Både jag och min sambo är supernöjda med vår nya bostad.
Hjälpsam, trevlig och tillgänglig
Mycket kunnig, trevlig och väl förberedd
Supernöjd med Noras arbete vid min husförsäljning. Tydliga besked, tät kontakt, lättillgängliga med mig som säljare och ett proffsigt stöd i processen. Nöjd med Fastighetsbyråns arbete. Kan varmt rekommendera att anlita Nora och fastighetsbyrån som mäklare vid försäljning.
Nora har varit väldigt serviceinriktad samt också uppmärksammat våra behov på bästa sätt. Vi har fått ett professionellt stöd vid köpet av vår bostad men också ett gott stöd i samband med att vi själva sålde vår bostad genom en annan mäklare. Hon har varit tillgänglig och snabbt svarat på våra frågor som uppstått på vägen. Vi har känt oss trygga med Nora.
Proffsig och närvarande genom att ha kontinuerlig kontakt med oss genom hela processen. Höll oss ständigt uppdaterade. Omtänksam människa med nära till skratt. Kan varmt rekommendera henne!
Trevlig och alltid till hands.
Jättebra och professionellt bemötande. Snabb i kontakt och återkoppling. Har bara positivt att säga :)
Grymt hjälpsam, trevlig och alltid tillgänglig.