Fick ett mycket bra bemötande. Han förklarar saker på ett bra och begripligt sätt när det är något man undrar.
Anton Andersson
Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Andersson har haft 39 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
92 omdömen om Anton Andersson
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Anton vid köpet av vårt hus. Han har varit väldigt förtroendeingivande, flexibel och hjälpsam. Han har tagit sig tid och svarat på frågor som uppkommit i samband med vårt första gångs-köp och svarat på ett rakt och pedagogiskt sätt. Vi är väldigt nöjda med Anton och den hjälp vi fått vid vårt förstagångs-köp!
Bara positivt! Anton skulle vi välja igen om vi behövde sälja! Bra bemötande, lugn och trygg. Gav oss goda råd och fanns alltid tillgänglig vid frågor. +++++
Mycket lugn och trevlig! Gav ett väldigt förtroende givande intryck vid första mötet.
Trevlig, saklig och hjälpsam . Allt flöt på smidigt.
Anton var oerhört smidig att samarbeta med o vi kunde genomföra en snabb o lätt affär där Anton hade god ordning och ett härligt lugn.
Blev väldigt och bra bemött. Fick all bra information innan försäljningen. Blev informerad under tiden medans försäljningen pågick. Förväntade högre bud men svårt i dessa tider. Bra erfarenhet utav Antons hjälp.
Jag blev väl bemött, Anton var trevlig och hjälpsam.
Anton skapar förtroende, ger ett gott bemötande, och är lyhörd och hjälpsam.
Jag upplevde att Anton var inlyssnande av oss som kund. Man kände sig trygg att han kunde sin sak.