Anton Andersson

Anton Andersson

Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan

Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Andersson har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

147 omdömen om Anton Andersson

Sedan starten hos Reco 2020
Andreas M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Stavre

Flexibel och tillmötesgående. Visar förståelse för min situation som säljare och hjälper med tips inför försäljning.

Fanny E
Kaggetorp

Lyhörd, kunnig och erfaren mäklare som gett oss bra hjälp med att sälja våran bostad

Jimmy E
Kaggetorp

Anton är en väldigt trevlig och professionell mäklare.

Ella M
Sylte

Otroligt tillmötesgående och satte sig in i vår situation. Bra på att återkoppla och hålla kontakten mellan varje steg. Super nöjd!

Marie F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Källstorp

Pålitlig, lätt att ha att göra med. Trevlig.

Charles K
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Skoftebyn

Han är bra med försäljning processen.

Safiye K
Skogshöjden

Han har lyssnat på vad vi har sagt, har tålamod, har varit tillmötesgående.

Ahmet K
Skogshöjden

Jag ska säga ett ord Han är fantastisk

Emil S
Källstorp

Vi sålde vår lägenhet med Anton och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Anton visade stort engagemang från första besöket och genom varje steg i processen. Han var påläst och förtroendeingivande, återkopplade snabbt och lyssnade alltid på våra önskemål. Vi kände oss trygga från start till mål och rekommenderar Anton varmt till alla som vill sälja sin bostad.

Engjell R
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Andersson en del av Fastighetsbyrån Trollhättan
Kronogården

Fantastisk mäklare och en ännu bättre människa! Jag kan varmt rekommendera Anton för dig som säljare och köpare!