Väldigt vänlig mäklare som visar att han vill båda parternas bästa!
Anton Andersson
Anton Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Anton Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anton Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Andersson har haft 51 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
172 omdömen om Anton Andersson
Trevlig, professionell, effektiv, tydlig kommunikation. Allt jag kan efterfråga i en mäklare.
Mycket trevlig person, hade gott tålamod och svarade på alla mina frågor som jag fick bra svar på. Han visste mycket om lägenheten och visade att han hade god insyn på den.
Jag har haft en mycket positiv erfarenhet av Anton Andersson på Fastighetsbyrån Trollhättan. Han är professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation, vilket skapar trygghet genom hela processen.
Anton Andersson har varit en jättebra mäklare. Han har varit en trevlig persom, lätt att prata med, lätt att förstå och kan sitt yrke på ett professionellt bra sätt. Han är en jätte duktig mäklare och jag kan rekommendera honom som en jättebra mäklare för andra.
Anton är en mycket professionell och engagerad mäklare. Han var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Professionell och mycket trevlig mäklare. Lyssnar till kundens önskemål och kommer med bra tips om man efterfrågar detta. Rekommenderar! :)
Anton var på plats vid utsatt tid, och hade förberett allt så det gick smidigt. Det var dessutom en privat visning för jag missade en öppen visning veckan före. jag tyckte att Anton var enkel att prata med och han besvarade alla mina frågor bra. Det gick smidigt och bra från visning till kontraktskrivning.
Alltid trevligt och hjälpsamt. Vi fick alltid snabbt svar på frågor och Anton var väldigt engagerad att hjälpa oss på bästa sätt.
Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick av Anton Andersson i samband med mitt bostadsköp. Hela processen gick smidigt, och Anton var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge tydlig vägledning. Det som verkligen utmärker Anton är hans professionalism och personliga engagemang. Han är både snäll, ärlig och väldigt hjälpsam, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela affären. Jag uppskattar särskilt hans transparens och att han alltid hade mitt bästa i åtanke. Jag kan varmt rekommendera Anton Andersson...