Tydlig och rak. Bra lyssnare. Ger den information man behöver.
Anna-Karin Lindmark
Anna-Karin Lindmark är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Anna-Karin Lindmark har varit registrerad mäklare sedan 1997-05. Anna-Karin Lindmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna-Karin Lindmark har haft 34 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
89 omdömen om Anna-Karin Lindmark
Tack Roger! Vi hörs igen lite längre fram. Allt gott tills dess ☀️
Bra och trevligt bemötande. Kunnig mäklare som vet vad hon pratar om.
Tack Lars, glad att ni känner er nöjda. Verkligen så trevligt och roligt att få hjälpa er - varmt välkomna till Trosa!
Jag har haft stor hjälp av Anna-Karin Lindmark med min fastighetsförsäljning. Hon har varit professionell, tillmötesgående och har ett fint kundbemötande. Hon har varit väldigt trevlig att ha att göra med. Av mig får Anna-Karin högsta betyg som mäklare.
Tack snälla du, det värmer i hjärtat. Det har varit en så trevlig kontakt med dig på alla vis, och fortsättning följer ☀️🌸
Anna-Karin var mycket trevlig, tydlig och professionell. Hela processen från kontakt till försäljning gick mycket smidigt! Lena
Tack snälla för de fina orden 🙏 Så härligt att ni hittat ert ”smultronställe”. Önskar er en fortsatt fin sommar ☀️
Anna-Karin har skött vårt köp alldeles utmärkt. Snabb, proffsig och otroligt kunnig. Jag kan varmt rekommendera henne till din nästa affär. Stort Tack för all hjälp. /Staffan
Tusen tack för så fina ord. Såå trevligt möte med er och så fint att ni hittat ert sommarparadis 🌸☀️
Vi är mycket nöjda med vår mäklare.🌺 Hon förstod direkt vad som var viktigt för oss och lyckades på ett väldigt bra sätt förmedla känslan och värdet av vårt fritidshus. Tackar för ett mycket roligt och trevligt samarbete och vi kan varmt rekommendera Anna-Karin!☀️
Tack såå mycket för fina ord. Det gör mig väldigt glad och stolt. Det blir allt lite tomt nu, efter en lång och väldigt trevlig kontakt! Önskar er båda en fin sommar ☀️🌸
Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med, snabb och tydlig återkoppling/svar på frågor.
Tack Maria, väldigt trevligt att få hjälpa er. Njut av sommaren så hörs vi igen lite längre fram ☀️
Att hon vet var kunder vill ha, lätt att prata med och förklara söker och svara på frågor på bra och rätt sätt.
Tack Zenith, jag är glad för er skull, att ni hittat ert nya hem! 🌸☀️
Personlig och engagerad. Stämde av varje vecka och lätt att nå för frågor mm. Vi kände oss aldrig tvingade att ta beslut utan Anna-Karin väntade in och var lyhörd på våra önskemål.
Tack för de orden Weronika! Tänk att jag får hjälpa er igen - efter alla år 😊☀️Allt gott, så hörs vi igen lite längre fram!
Driven, lyhörd, tålamod och lösningsorienterad då vi har hållt på med försäljningen av min lägenhet i ca 1.5 år. Stort tack!
Tack snälla Andreas, så glad för er skull - att det blir bra nu åt ”alla håll”