Annelie Tapper

Annelie Tapper

Annelie Tapper är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Annelie Tapper har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Annelie Tapper har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 657 omdömen med ett betyg på 4.9. Annelie Tapper har haft 57 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag arbetar affärsmässigt och engagerat för att ge mina kunder en trygg och säker affär. Jag är tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående och hittar gärna lösningar som passar just dig. Dessutom kan jag svara på hur du enkelt ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små, enkla åtgärder.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag älskar att resa och upptäcker gärna nya platser, både i Sverige och utomlands. Annars tycker jag om att pyssla hemma. Inredning är ett stort intresse!

Vad vet vi inte om dig?
I grunden är jag bagare. Jag har tidigare även arbetat inom hotell- och restaurang samt haft en syateljé, där jag samarbetade med ett stort företag som sålde kontorsinredning och textilier.

2025-06 - 2026-05

657 omdömen om Annelie Tapper

Sedan starten hos Reco 2014
Anna68 L
Vagnhärad Sund

Mycket bra bemötande och fantastisk återkoppling angående vårt köp av hus via Fastighetsbyrån. Med vänlig hälsning Anna Lilja och Patrik Widstrand 🇸🇪

Tom Peter W
Trosa Krymla

Fantastiskt kompetent, trevlig och hjälpsam. Fixar allt snabbt

Maria S
Trosa Krymla

Att köpa en bostad är en av de största affärer man gör i livet oftast ,och att då köpa / sälja av en erfaren, trygg, pålitlig , kompetent mäklare som Annelie känns extra bra . Rekommenderas starkt .

Marianne W
Trosa Krymla

Annelie är lugn och pedagogisk och hjälper alltid till. Bäst!

Julia M
Trosa

Tydlig, enkel och tillmötesgående.

Therese a
Köpte en tomt med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Vi har haft kontakt med Annelie vid två olika fastighetsköp. Båda gångerna var hon sakkunnig och noggrann i den information hon gav. Det hon inte visste, tog hon reda på och återkom så fort hon kunde. Utöver ovanstående har Annelie en förmåga att alltid vara glad och familjär på ett inkluderande sätt. Jag skulle absolut rekommendera Annelie

Emil M
Trosa

Vi har både sålt och köpt med Annelie som mäklare och är mycket nöjda med bemötandet vid båda affärerna. Enkelt, snabbt och tryggt!

Conny E
Köpte en tomt med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Vi vill verkligen lyfta fram Anneli Tapper som mäklare – vi är otroligt nöjda med hela processen. Från första kontakten möttes vi av ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Anneli har varit lyhörd, engagerad och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor, oavsett hur många de varit. Hennes tålamod och lugn har gjort att vi känt oss trygga genom hela affären. Hon har en fantastisk förmåga att skapa förtroende och få oss som kunder att känna oss prioriterade. Vi kan varmt rekommendera Anneli till alla som söker en kunnig, trygg och väldigt trevlig mäklare i Trosa.

Ann-Christine W
Trosa

Väldigt bra lätt att jobba med inlyssnande och ständigt nåbar

Leif L
Trosa

Noggrann, trevlig och korrekt.