Karin Stjerna

Karin Stjerna

Karin Stjerna är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Karin Stjerna har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Karin Stjerna har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.8. Karin Stjerna har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

90 omdömen om Karin Stjerna

Sedan starten hos Reco 2023
Rolf W
Trosa Centralt

Påläst och noggrann och trevlig Men vi är inte klara ännu So far so good

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Rolf för ett mycket fint omdöme so far.. 😊 Så trevligt att ha fått hjälpa dig och Gunnar såhär långt. Lägenheten tror jag kommer att bli toppen för Gunnar. Allt gott, vi ses när det blir dags för tillträde.

Ulrika R
Trosa Centralt

Efter 1,5 års försök att sälja lyckades Karin äntligen få till en affär! Hennes tålamod, engagemang och positiva inställning har varit ovärderliga. Jag är tacksam för hennes stöd genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Ulrika för ett jättefint omdöme, så gulligt av dig 🙏 Tänk att vi lyckades till slut. Så härligt och det blev en riktigt händelserik dag för dig med ny superfin lägenhet och allt. Allt gott och stor kram 🤗

Susanne E
Trosa Öbolandet

Mycket professionell och kunnig, alltid anträffbar vid frågor och råd.

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Susanne för ett jättefint omdöme och för att du tagit dig tid att svara. Lycka till nu med din nya fantastiskt fina lägenhet och hoppas att du ska trivas riktigt bra. Allt gott 🙏

Maria R
Vagnhärad

Karin har alltid ett glatt leende, positiv energi, lyhörd och ett varmt hjärta. Hon är kreativ och har lösningar på det mesta.

Svar från Karin Stjerna

Bästa Maria, tack snälla för ett såå fint omdöme 💗 Ni har varit så härliga att jobba med. Nu jobbar vi vidare i jakten på ert nya perfekta hus så ni kan få landa och trivas hela familjen. Allt gott och stor kram 🤗

Peter D
Vagnhärad

She was very professional in both her appearance and demeanour. She was able to answer all our questions in regard to the property. She represented the company with both professionalism and joy. Truly someone I would be happy to work with again and a true asset to the business.

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Peter för ett mycket fint omdöme och för att du tagit dig tid att svara. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er fina nya lägenhet när det blir dags. Allt gott till er 🙏

Conny R
Vagnhärad

Hon har varit väldigt hjälpsam både när det gäller försäljning av våran lägenhet och i vårt letande efter hus. Allt har varit smidigt och effektivt. Hon gör verkligen det där extra som gör att man känner att hon bryr sig om en och man märker att hon jobbar hårt för att det ska bli så bra som möjligt. Bästa mäklaren vi har haft

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Conny för ett fantastiskt fin omdöme, det värmer 🙏 Det har verkligen varit en fröjd att jobba med er såhär långt i er bostadsprocess. Nu hoppas vi att vi kan hjälpas åt att finna ert nya drömhus som kommer att passa er perfekt för ert framtida boende. Allt gott

Oliver J
Trosa Centralt

Proffsig, bra kund bemötande, väl påläst om objekt.

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Oliver för det fina omdömet och för att du tagit dig tid att svara 🙏 Ska bli så spännande att se hur du får till lägenheten efter renoveringen till ett toppen skick. Allt gott!

Ingela E
Köpte en tomt med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Karin var proffsig och välorganiserad från första mötet och under hela försäljningsprocessen. Hon höll mig uppdaterad och återkopplade snabbt på mina funderingar. Jag kan varmt rekommendera Karin till dom som söker en glad, trevlig och engagerad mäklare! Toppklass sammanfattningsvis!

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Ingela för ett såå fint omdöme🙏 Du är en superhärlig person och jag är så glad att jag fått äran att hjälpa dig såhär långt i din bostadsresa. Nu väntar en spännande tid för dig framåt till ditt nya drömboende. Ska bli så spännande! Allt gott till dig och stor kram 💗

Jonas A
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Källvik

Snabb, lugn, kommunikativ och kompetent.

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Jonas för ett mycket fint omdöme och tack för att du tagit dig tid att svara. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i ert nya fantastiska hus i Källvik när det blir dags för inflytt. Allt gott till er!

Ingela H
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Källvik

Upplever Karin som en kunnig och engagerad mäklare som arbetar relationellt och strategiskt. Hennes glada sätt att möta kunden på ger ett mycket positivt möte.

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Ingela för ett jättefint omdöme🙏 Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i ert nya fina hus i Källvik när det bli dags. Allt gott till er 🌺