Karin Stjerna är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Karin Stjerna har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Karin Stjerna har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Stjerna har haft 5 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-02

4 omdömen om Karin Stjerna

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
    2023-03-02 Verifierad kund
    Bra bemötande, snabb och effektiv hantering av hela processen.
    Stort tack Annelie för ett jättefint omdöme!
    Superkul att allt gick så bra och så smidigt.
    Nu hoppas vi att du skall trivas lika bra i ditt nya, fina hus.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
    • Trosa
    2023-02-25 Verifierad kund
    Personlig och professionell mäklare med en trygg och positiv känsla. Enkel och smidig försäljning som trots det osäkra marknadsläget gav mig mer än jag vågat hoppas på.
    Stort tack Siri för fina ord, kändes verkligen som att vi kunde kommunicera på ett bra och enkelt sätt med varandra, vilket resulterade i en bra försäljning. Superhärligt att du är nöjd och jag hoppas att du och sonen skall trivas i ert "nya" hus. Karin Stjerna
  • sålde sitt hus med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
    • Västerljung
    2023-02-08 Verifierad kund
    Vi blev jätte bra bemött .Hon ställer upp och hjälper till..
    Vi kan rekomendera henne hon är toppen. Vi är hel nöjda
    Mats och Marianne Lindlöf..jag tryckte fel på bedömning. Ska vara utmärkt jättebra.
    Tack snälla fina ni för detta omdöme, det värmer!
    Det har varit ett rent nöje att lära känna er och superkul att jag fick möjlighet att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus.
    Nu ska ni njuta, åka land och rike runt och bara ha det gott :)
  • sålde sitt hus med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
    • Trosa
    2023-02-05 Verifierad kund
    Jag är helnöjd med Karin som mäklare. Uppgiften var att försäljningen skulle ske snabbt, vilket hon lyckades med. Mitt hus blev sålt så jag kunde köpa lägenheten jag önskade. Jag rekommenderar Karin.
    Stort tack Ulla-Britt för ett så fint omdöme!
    Känns superkul att allt blev så bra för dig, att du fick "din" lägenhet och att du är nöjd och glad med din försäljning.