Klas Hamrén
Klas Hamrén är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Klas Hamrén har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Klas Hamrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.8. Klas Hamrén har haft 11 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-01
250 omdömen om Klas Hamrén
Sedan starten hos Reco 2022
Hjälpsamt
Han levde upp till mina förväntningar
Jag fick all hjälp jag behövde -
sålde sin lägenhet med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Proffsigt bemötande. Klanderfri återkoppling.
Kan rekommendera Klas varje dag i veckan till en som går i sälj eller köp tankar -
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
snabb och effektiv. trevligt bemötande .
köpte sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Klas guidade och vägledde oss genom affären på ett strålande sätt. Tydligt, strukturerat, informativt och upplevdes kunnig och påläst och inte minst tillgänglig vid våra frågor som såklartdök upp. Vill tacka Klas för att allt gick smidigt från första kontakt till klar affär.
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Bra återkoppling, serviceminded och sålde vårat hus innan visning till ett bra pris i rådande tider. Vi är supernöjda med Klas!
Joakim & Ann, Fagerövägen 8 -
köpte sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Klas har varit engagerad, professionell och tydlig genom hela processen. En utmärkt mäklare!
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trevlig och engagerad bra på att komma med uppdateringar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vi har fått ett mycket bra bemötande av Klas och svar på alla frågor vi haft, det han inte hade svar på kollade han upp och återkom om.
Vi har fullt förtroende för Klas! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Professionell och lättillgänglig. Rekommenderas!
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Väldigt trevligt bemötande och utmärkt feedback under hela processen. Han är en mäklare som vida överstiger mina förväntningar och jag kan rekommendera honom å det varmaste.