Peter Ablahad

Peter Ablahad

Peter Ablahad är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Peter Ablahad har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Peter Ablahad har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Ablahad har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

63 omdömen om Peter Ablahad

Ulrika Sofia Margareta S
Hölö

Peter är engagerad och har alltid varit lättillgänglig under hela säljprocessen.

Svar från Peter Ablahad

Stort tack Ulrika för dina fina ord och för förtroendet. Det har varit ett nöje att hjälpa er. Allt gott framåt. Med vänlig hälsning Peter Ablahad

Nils Johan S
Hölö

Proffsig, stor kompetens och ett engagemang som är svårt att slå.

Tack så mycket Johan för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning Peter Ablahad

Karam T
Enhörna

Otroligt snabb och effektiv mäklare som verkligen levererar. Kommunikation och uppföljning i toppklass – allt gick smidigare än förväntat. Riktigt imponerad!

Svar från Peter Ablahad

Tack Karam för ditt grymma omdöme! Riktigt kul att höra att du uppskattade både kommunikationen och tempot. Stort grattis till huset i Enhörna! Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje

Sisilya G
Ritorp

En engagerad, ödmjuk och proaktiv mäklare som alltid finns där.

Svar från Peter Ablahad

Tack Sisilya för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen. Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje

Aboud T
Ritorp

En väldigt trevlig och professionell Mäklare som kämpar för sina kunder så att dem blir nöjda.

Svar från Peter Ablahad

Tack Aboud för dina fina ord! Det glädjer mig verkligen att ni är nöjda med köpet. Hoppas ni trivs ordentligt i ert nya hem i Ritorp, det förtjänar ni! Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje

Eva B
Enhörna

Peter hade ett seriöst, proffsigt och personligt bemötande från första dagen till försäljningen. Han kom med genomtänkta förslag, förankrade i hur fastighetsmarknaden ser ut i nutid. Peter har alltid varit tillgänglig och utan dröjsmål återkommit med svar när vi haft frågor. Peter tänker hela tiden framåt och anpassar sitt uppdrag så att försäljningen blir en levande process. Vår uppfattning är att Peter är trygg i sitt uppdrag som mäklare. Det har vi sett på flera sätt, särskilt genom att han kommer med förslag på förändringar...

Svar från Peter Ablahad

Stort tack Eva och Per för er fina rekommendation och ert förtroende! Det har varit ett sant nöje att samarbeta med er. Jag uppskattar verkligen ert engagemang och er positiva inställning genom hela processen. Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje

Wael E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Ablahad en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Järna

Peter är en bra mäklare som är ärlig och snäll och hjälper en från A-Ö, en av dom bästa mäklarna jag har träffat än så länge

Svar från Peter Ablahad

Stort tack för dina fina ord Wael! 🙏 Det betyder mycket att du uppskattat min ärlighet och engagemang genom hela resan. Önskar dig all lycka i ditt nya hem och självklart finns jag här om du behöver hjälp eller rådgivning framöver. Med vänlig hälsning Peter Ablahad

Ulrika Sofia Margareta S
Pershagen

Trevlig och tillmötesgående. Jobbar enkelt och effektivt. Ser kundens behov.

Svar från Peter Ablahad

Stort tack Ulrika för ditt fina omdöme och för förtroendet att hjälpa dig i ert husköp! Jag är glad att du upplevde processen som enkel och effektiv. Önskar er all lycka i ert nya hem i Pershagen.

Berit Elisabeth A
Viksberg

Yrkeskunnig och duktig Har ett roligt arbetssätt med många telefonsamtal till sina kunder Vi rekommenderar dig varmt och tackar för din hjälp mvh Berit Allander

Svar från Peter Ablahad

Stort tack Berit för de fina orden och för förtroendet att hjälpa er. Det har varit väldigt roligt att få arbeta tillsammans med er och jag uppskattar verkligen er rekommendation. Önskar er all lycka framåt! Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje

Mattias Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Ablahad en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Grusåsen

Han visade stor professionalitet genom att vara både rimlig och lyhörd för våra behov. Med sina välgrundade tips och råd skapade han trygghet genom hela processen, vilket bidrog till att affären kunde genomföras på ett mycket smidigt och effektivt sätt.

Svar från Peter Ablahad

Tack Mattias för ditt fina omdöme och förtroendet vid er försäljning. Jag är glad att ni kände trygghet genom hela processen och önskar er all lycka framåt! Med vänlig hälsning Peter Ablahad Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Södertälje