Marcus Nyberg
Marcus Nyberg är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Marcus Nyberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Marcus Nyberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Nyberg har haft 53 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
136 omdömen om Marcus Nyberg
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Kunnig. Trevlig lätt att få tag i
köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Han är väldigt trevlig. Kunnig. Väldigt hjälpsam. Var tillgänglig hela tiden om det var något.
Bra och trygg mäklare som alltid varit nåbar och hjälpsam. Både köp och försäljning gick väldigt smidigt och vi är inte annat än jättenöjda!
sålde sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Jag upplevde Marcus som mycket trevlig ,kunnig,engagerad och förtroendeingivande!!
För mig var det en mycket positiv erfarenhet.Jag önskar honom allt gott för framtiden.
Vänliga hälsningar,
Annika Rabe -
Hej,
Han har alltid varit tillgänglig och snabb att svara på frågor, kunnig och trevlig.
Genuint intresse av att köpare och säljare blir nöjda med affären.
Vi har bara gott att säga om Marcus.
Janne o Kerstin -
köpte sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Bra bemötande och närvaro i affärens olika steg!
köpte sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Visningen är mycket bra. Marcus är smart person och var villig att hjälpa.
sålde sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Marcus är mycket professionell. Affären gick snabbt och smidigt, och vi är väldigt nöjda. Rekommenderas!
köpte sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Professionellt och väldigt fint bemötande! Han gjorde vårt köp av hus smidigt och var tillgänglig för oss så fort vi behövde det. Vi är så tacksamma!
Fungerat perfekt, från början till slut.
Marcus fixade enskild visning som var en önskan och hjälpte till med allt.