Marcus Nyberg

Marcus Nyberg

Marcus Nyberg är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn

Marcus Nyberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Marcus Nyberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Nyberg har haft 58 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

166 omdömen om Marcus Nyberg

Sedan starten hos Reco 2021
Mats P
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Ulricehamn

Mycket nöjd med Marcus arbete och kontinuerliga dialog genom både köp och säljorocess

Patrik J
Nitta

Det har fungerat mycket bra, jag är väldigt nöjd.

Henrik L
Ulricehamn

Var jättenöjd med bemötande , snabb o smidig försäljning av min fastighet när vi startade försäljningsprosessen. Utfallet av försäljningen gällande priset var till belåtenhet.

Johan J
Villastaden

Mycket bra och duktig mäklare, som hjälper till med hela processen

Inga-Lill G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Centrum

Har ingen stor erfarenhet av honom jämfört med annndra mäklare

Bengt A
Söder

Marcus ger ett trevligt och kunnigt intryck. Detta stämmer vid fortsatt affärssamtal, som också ledde till vad vi tror ett bra avslut på en fin lägenhet. Marcus ordnade visning med förtur för oss, som ledde till snabb affär. Allt sköttes på ett professionellt sätt!

Kristina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Söder

Professionellt och trevligt uppträdande. Snabbt till avslut i affären.

Anders A
Söder

Mycket professionell i sin tjänst, med trevligt bemötande och snabbt agerande för att komma till ett avslut.

Nadia A
Centrum

Han är trevlig och hjälpsamt. Vi fick svar på alla mina tankar och frågor.

Mats P
Fredriksberg

Marcus möjliggjorde en snabb och effektiv försäljning på ett tryggt och professionellt sätt. Hög tillgänglighet och bra nätverk med spekulanter och partners för besiktning mm kändes mycket bra. Bra kunskap om den lokala marknaden kändes bra vid slutligt beslut om försäljning och kontraktsskrivning.