Erik Laggar
Erik Laggar är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Erik Laggar har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Erik Laggar har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 251 omdömen med ett betyg på 4.9. Erik Laggar har haft 50 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
251 omdömen om Erik Laggar
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Förväntat kunnig och saklig och vi kom överens kring det förväntade förfarandet kring försäljningen.
Väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Erik vidare till andra som vill sälja sin bostad! -
sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Erik kom med en vision om hur det hör skulle gå. Han höll förväntningarna på en vettig nivå så vi inte fick hybris.
Vi fick mer än förväntat.
Erik är riktigt skicklig mäklare som verkar veta vad både säljare och köpare behöver.
Supernöjd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Vi har blivit bemöta på ett professionellt sätt. Jag upplevde mäklaren som väldigt engagerad, lyhörd samt förståelig. Allting rullade på och vi kände bara wow, vilken service. Kan starkt rekommendera Erik. Vi upplevde inga konstigheter alls. Super nöjda!
köpte sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Trevlig och duktig mäklare. Tillgänglig alltid när jag kontaktar honom och svarar på alla mina frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Fantastiskt mäklare! Grymt tålamod och fick våran lägenhet såld för ett extremt bra pris bara han kunde fixa! Säljer jag igen så ringer jag Erik!
Erik är ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna. Från första kontakt till klar försäljning så överträffade han alla förväntningar. Trevlig, härlig personlighet och enkel att ha att göra med. Skulle rekommendera Erik till ALLA som går i säljtankar. Han var också oerhört behjälplig i vår köpprocess och såg till att köpet av vår nya bostad kunde gå smidigt och snabbt!
Både jag och min fru är så glada att just Erik var vår mäklare. Ska du sälja? Ring Erik!!! -
sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Väldigt trevlig och kunnig. Hjälpsam lyhörd kan sitt område.
sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Trevlig och väldig nåbar under hela försäljningsprocessen. Återkom snabbt på frågor via telefon, sms och mail. Skapade bra och realistiska förväntningar. Hela processen från första kontakten till försälningen gick otroligt snabbt och smidigt. Hög takt på allting och öppen för förslag. Precis som vi önskade oss.
sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Glatt o trevligt bemötande.
Försäljningen blev över förväntan !
Mkt hjälpsam. -
köpte sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Erik hade ett trevligt och fint bemötande. Vi uppskattade att han gav bra och tydlig information under processens gång.