Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företagLäs vad 7 kunder tycker om Flyttgubbarna
skrev om Flyttgubbarna
Vi är supernöjda! Från bokning till utförande. Smidig bokning med tydlig offert vad gäller arbetstimmar och pris. Snabba och effektiva i flytten. Jättetrevlig personal, hjälpsamma och flexibla. La till en extra hämtadress i sista stund utan problem. Slutpriset/arbetstiden blev klart inom beräknat spann. Städningen dagen efter blev jättebra. Beställde hämtning av emballage/skräp etc en tid senare som funkade väldigt smidigt. Hämtade på två adresser och källsorterade åt oss. Allt som allt så är vi verkligen jättenöjda och kan rekommendera Flyttgubbarna.se. 🙂
skrev om Flyttgubbarna
Mycket nöjd! Snabbt smidigt! Soffan var ute och borta på mindre än 10minuter! LYCKA!
skrev om Flyttgubbarna
Varning för företaget Flyttgubbarna …
Varning för företaget Flyttgubbarna som är den absolut oseriösa och lögnaktiga företag jag har haft att göra med. De kom sent från den tiden det var bestämt. Ingen pirra eller annat hjälpmedel hade de med sig så jag fick låna ut min lilla pirra jag hade hemma, men trotts det var de så slöa att det tog 4 timmar för de att lasta på en liten lastbil som går att hyra på bensinstationen. Efter en lång diskussion med företagets dryga och okunniga receptionist eller vad det nu han var avbröt vi hela avtalet, men klart så krävde de hela summan för hela avtalet och lite till. Jag är så förbannad och besviken. Sitter i min nya lya och har halva lasset kvar i lägenheten jag skulle flytta i från idag som var tänkt. Boka för gudskull inte flyttgubbarna. De är tjuvar och blåser folk för att ruffa åt sig så mycket de bara kan.
Efter denna omdöme har jag fått otrevliga Mail från denna företags ”vänner” anställda kanske??? På mina sociala medier och det visar precis vilka jag har haft att göra med. -
skrev om Flyttgubbarna
Jag är inte nöjd. Anlitade dem för flytthjälp och de var väldigt långsamma. Så pass att jag avslutade tjänsten i förtid och gjorde allt själv, trots att jag ej hade tid eller ork.
VARNING!
Det började med att chaufförerna var 30min sena. Sen tog flytten 4,5timmar istället för 2-3timmar som dom hade uppskattat och lämnat prisförslag på.
Sedan visar det sig att en låda saknas, givetvis den som jag bett dom ta det extra noga med då den innehöll dyra vinglas. Det är fortfarande ¨spårlöst¨ försvunnen.
Kundservice säger att dom inte kan göra något utan att det tyvärr kan hända sådant och frågade om jag var stressad och missat en låda i mitt nya hem. Jag hänvisas till en ansvarig vid namn J**n som endast kan nås på mail. Självklart inget svar.
Jag får tillslut ett nummer och efter att jag ringt och sökt honom dag efter dag och fått svaren att han är på lunch, är ledig, är permitterad eller är upptagen så svarar han äntligen när jag ringer från ett annat nummer. Svaret är att det tyvärr inte är så mycket att göra utan att det är ord mot ord som gäller och han litar på sina anställda.
Lögner och märkliga ursäkter i mängder. Bra jobbat städjätten. -
Riktigt dålig städning!
Bokade flyttstäd för två lägenheter, dåligt genomförd städning i båda.
Missade kökslådor och fläkt i ena lägenheten och en hel platsbyggd garderob i den andra.
Fläckar på köksbänkar och matrester kvar på diskbänk och ho.
Fick som kompensation 10% på nästa städning med förutsättning att nyttja senast i juni. -
skrev om Flyttgubbarna
Hyffsad pack och flytttjänst. Men städet var katastrof. Tog dessutom en extra avgift för sk "svåra fläckar" Viljan att åtgärda bristerna var oxå svag.