Jag fick en mixad upplevelse när jag boka min mini flytt. först kunde jag inte ens komma till steg 3 i offert menyn , några min senare ringer en från deras företag och undrar hur mycket saker som ska fraktas. Då sa jag till hen att jag måste göra alla steg för det är fler saker en bara frakta sakerna som packetera möbler. killarna kommer hit inom avtalad tid kan väldigt få ord på svenska , såg ut som far och son affär , och inget fel i det utan när jag kolla i bilen så fanns knappt redskap . jo vad menar jag med det ,...
Flyttgubbarna
Välkommen till Flyttgubbarna! Boka din flytthjälp och flyttstädning med Flyttgubbarna! Vi finns för både företag och privatpersoner i Stockholm & Göteborg. Vi strävar alltid efter 100 % nöjda kunder, därför får du en hel veckas nöjd kund-garanti på vår flyttstädning för att du känna dig trygg med oss! Vi erbjuder helhetslösningar...
671 omdömen om Flyttgubbarna
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Allvarliga avtalsbrott, hotfullt bemötande – ärendet anmält till ARN Jag bokade en flytt med Flyttgubbarna i maj 2025. Den utfördes inte enligt överenskommelse och har resulterat i ekonomisk skada samt juridisk reklamation. De anlände för sent, vilket gjorde att jag förlorade min bokade hisstid. Jag blev tvungen att bära större delen av flytten själv, inklusive soffa, möbler och kartonger – trots att jag betalat för full flyttservice. Kundtjänst ringde mig under flytten och skrek: “Du har bara betalat för 5 timmar – vi...
Började fylla i en kostnadsfri offert på hemsidan men hann aldrig slutföra formuläret – ändå blev jag uppringd bara några minuter efter att jag angett mitt telefonnummer. Kände mig stressad och övertalades att signera ett avtal. Bara 12 minuter senare ångrade jag mig efter att ha läst om företaget och försökte avboka direkt. De ringde mig ca fem gånger på kort tid, men sen gick det plötsligt inte att nå dem alls via telefon. Jag skickade ett mejl direkt och bad om att avboka, men fick ändå en faktura på över 2 000 kr i...
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.
Lurendrejare är detta företag!! Varning!! Jag ringde o skulle boka en liten flytt i Norrtälje och det första jag frågade var om dom var baserade i Norrtälje, vilket dom sa att det var dom visst. Rent ljug. När sedan gubbarna kom hade dom åkt från Årsta vilket kostade en ansenlig hög med pengar. Sedan har dom ett timpris på varje gubbe om ca 1500kr (ink moms) Helt galet för personal som inte ens pratar svenska. Allt var helt fel med detta lurendrejeriföretag!!!
VARING!!!!! Bluff!!!!! Aldrig varit med om något liknande, ville avboka en flyttstäd 30 min efter att den hade bokats (pga alla recensioner). Det gick inte pga en ”avboknings avgift” först va den på 2000kr men när vi inte accepterade det, höjdes den till 6000kr. Hotfull och rakt av läskig personal jag fick prata med. Allt går emot disansavtalslagen och EU lagen om ångerrätten. Otroligt hemsk upplevelse
Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.
VARNING!! POLISANMÄLDA Extremt oseriös och kriminell verksamhet. Bokade för flytthjälp och flyttstädning. 1. De stal mina nycklar till garage, lägenhet och port i samband med flytten. Hotat mig med påhittad faktura om 4 tusen för att få tillbaks mina nycklar. Polisanmält händelsen. En månad se are har jag fortfarande inte fått mina nycklar. 2. Städningen var under all kritik. Lager mad damm på lister. Smutsigt i skåp, väggar och golv. Reklamerade men ingen återkoppling. Fick göra flyttstädningen själv. 3. De tar betalt på förhand och har därför ingen anledning att färdigställa jobbet.
Brister i kvalitet och professionalitet. Och bemött med total arrogans när porslin gick sönder vid flytt. Sägs att det finns en försäkring men tveksamt om det är så. Undvik detta företag.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
Blufföretag som skickar faktura på icke utförda tjänster. Vi begärde en offert på en flytt men valde ett annat bolag. Företaget skickade sedan en faktura på 3000kr i "avbokningsavgift". Personen som ringde var hotfull och ville ha betalt, trots att inget avtal finns och ingen tjänst är utförd. Riktigt otrevligt och oseriöst företag. Stor varning!
I was always reluctant to reach out to companies who offer cleaning services. Past experiences have enforced this reluctance (moving in into my first rental apartment in Stockholm, I could feel sand like particles on the floor even after a cleaning performed by a professional company) and to be honest, I wouldn't have had reached to Flyttgubbarna, if I wasn't obliged by my apartment lease agreement. Nevertheless the experience was beyond expectation for me and I will point below three points that mattered to me, some will...
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Ringer och skickar SMS om någon flyttstädning som enligt SMS:et skulle ske 2 dagar senare, problemet är bara att jag inte ens är i behov av någon flyttstädning och inte ens ska flytta. Hmm..
ANLITA INTE FLYTTGUBBARNA! Jag som så många andra här är väldigt missnöjda med detta blufföretag! Vi har anmält vår flytt till ARN och har nu fått nämndens beslut. Under denna tid har inte företaget svarat ARN så därför går nämnden på vår utsaga. Nu ska dom få ytterligare tid på sig att ta del av nämndens beslut (som ej går att överklaga). Vi hoppas såklart på ersättning.
Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
ANLITA ALDRIG DOM!! Hej, Under mitt 55 åriga liv har jag aldrig varit med om något sämre företag!! All heder till dom 3 som utförde själva flytten, dom kämpade på och gjorde det dom skulle, antagligen för en riktig skitlön då ingen pratade Svenska. Sen började tramset! Innan vi var på plats så fick jag hur många samtal, sms och mail som helst om att jag måste betala nu! Även flyttgubbarna började tjata om att jag måste betala nuuu. Jag ville ha ett kvitto och en specifikation på vad som utförts. Fick svaret att allt stod...
Kontrollerade en så kallad flyttstädning i Liljeholmen. Sämsta jag sett. Kaklet i köket var inte rört - fett och smuts kvar, även i skåpen. Varning!
Med beröm godkänt! Mycket mera kan man väl inte säga, smidigt enkelt - värt varende krona!
Bokade byggstädning. Personalen hade ingen koll på checklistan. Torkade inte väggarna hela vägen upp på väggen. Hellre boka firma som kostar med men gör det rätt. I det här fallet kort varsel så tog första möjliga. Misstag!
Varning! Betala inte förskott! De behöll pengarna trots att de inte utförde något arbete. Usel kundservice. De svarar inte på reklamation. Anlita ett seriöst företag istället!
Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
VARNING FÖR FLYTTGUBBARNA! Jag betecknar Flyttgubbarna som ett i grunden uruselt företag som mycket väl kan ha satt i system att lura kunder med billiga priser och sedan utföra jobben mycket oprofessionellt. Jag ska förklara varför. Jag anlitade Flyttgubbarna både för bortforsling av möbler (flytthjälp) och för flyttstädning. Jag valde dem för att de var tillgängliga med kort varsel och hade ganska goda omdömen. Den första dagen kom personalen som skulle hämta möbler 1,5 timme för sent. De ringde mig från fel adress,...
Superbra flyttgubbar – ordentliga och proffsiga. Företaget däremot är under all kritik. De skickar faktura innan arbetet är utfört och kräver betalning i förväg. Det värsta är att de dessutom ringer upp i efterhand och lägger på extra avgifter. Boka aldrig det här företaget – de lurar dig totalt.
Absolut outstanding. Kl 08.00 kom lastbil. Två hurtiga lastare med vader större än mina lår satte direkt igång med bärande. Inga konstigheter, bara muskler. Kl. 13 var de klara och hade inte flyttar grejer utan varsamt tejpat, säkrat golv med papp (under lådorna) och ställt alla grejer EXAKT där de skulle vara. Aldrig jobbat med en bättre flyttfirma!
Hej, Jag var extremt nöjd med flytt av en äldre, tung och värdefull möbelgrupp. Kontakten med bolaget, beställningen av tjänsten samt priset var exceptionellt bra. De två flyttkillarna som kom in vårt hem var trevliga, (tog av sig skorna), lösningsorienterade samt att de plastade in samtliga möbler. Dom var definitivt införstådda med ordet kundservice. Jag hade självklart kollat runt med andra flyttbolag men som tur, fastnade för Flyttgubbarna. Det för sällan man kan att man var totalt och fullständigt nöjd med en flyttjänst...
VARNING! OBS! Fick med sig nyckel till garage som de krävde 2000 kr för att återlämna. Anlita inte dessa personer. Underkänd städning som de inte vill åtgärda. Samt krävde mer pengar utöver överenskommen offert efter genomförd flytt, då de trott att det skulle vara mindre jobb. Svarar sedan inte på telefon.
Den som sitter på kundtjänst hade dåligt bemötande , den hade skrivit fel tid och lyssnade inte ens vad man sa till den , sen kom de 1 timme försent, jätte jobbigt upplevelse. Jag skulle absolut inte rekommendera 👎🏻
Lögnare. Vi skulle få intyg på att skrotning genomförts men har inte fått något sådant. De slutade svara så snart vi betalat.
Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
Anlita fan inte dem. Anlitade den för flyttstäd. Kom en timma sent och utförde inte städningen korrekt så jag fick klagomål sen av hyresvärd. Debiterade extra för timmen de var sena också helt sjukt och var skit svåra att nå efteråt när jag fick veta av skatteverket att de inte rapporterat in korrekt till dem ang RUT avdraget. Det är något riktigt fiffel med dem och även kvinnan på skatteverket sa att det hänt många gånger.
Som tidigare berörda har skrivit så anlita absolut inte detta företag! Dom gav oss sån extrem stress på flyttdagen så jag fick en panikattack! Vi behövde hastigt byta till en annan flyttfirma och då blev det denna dagen innan och jag bekräftade allting och verkligen dubbelkollade. Min man fick sedan på morgonen dagen efter en extremt dålig magkänsla, som visade sig vara rätt. Dom var inte ens på väg till oss utan vi var tvungna att göra en överföring i förskott direkt för att de skulle komma på fm. Vilket inte alls var info...
Har haft flytttjänst , nu ett flertal gånger med Move-It och de är väldigt duktiga och serviceinriktade mot mig som köpare av tjänsten. Dessutom noggranna och försiktiga i hanteringen av mitt bohag
Flytt och städning med Flyttgubbarna var en total mardröm. Personalen krävde betalning via Swish i förskott och hotade med Kronofogden om jag inte betalade direkt. När jag bad om en korrekt faktura fick jag den först en månad senare – med påhittade och överdebiterade tider. Städningen höll inte ens grundläggande nivå; jag tvingades skicka hem personalen och anlita ett nytt städföretag. De orsakade dessutom skador på en säng och flera stolar till ett värde av 140 000 kr. Jag ombads att göra en skadeanmälan via deras hemsida...
Är så otroligt besviken på hela det här företaget. Vi bokade in detta företag = flyttgubbarna. Vi informerade tydligt hur mkt det var som skulle flyttas och var extremt tydliga. Dom sa att arbetena skulle ta 6tim och gå snabbt och smidigt. Arbetena tog över 12timmar och killarna slet som djur, jätte trevliga killar men totalt utnyttjade. Saker gick sönder i stressen, möbler gick sönder, och det missades saker på plats som vi själva flyttade. Vi har meddelat företaget via mail och på deras hemsida men hör ingenting...
Toppenbra flytt! Gubbarna dök upp exakt på utsatt tid. Jobbade hårt och effektivt. Dessutom med ett smajl hela tiden trots många trappor.
Allt som nämns i de olika omdömena stämmer till 100 %. Jag hade samma upplevelse – de krävde betalning i förskott, begärde dubbelt så lång tid som vi kommit överens om, orsakade skador och svarade inte på reklamationsärendet. Jag har anmält dem till ARN och är beredd att gå vidare till domstol om det behövs. Ni är välkomna att kontakta mig om ni vill samordna en stämning via samma advokat. Eirini Paziou.
Känner att jag borde läst på mer innan jag anlitade detta företag, dem gav en tid dem skulle komma i mellan, kom tidigare, ringde inte innan, och sen ville de ha mer betalt, innan så ringde dem säkert 5 gånger för att säkerställa att jag ville ha dem som flyttfirma innan kontrakt skrevs. Mitt o flytten skulle de ha betalt och sen skulle de ha mer betalt när dem insåg att de skulle ta längre tid, flytten var beräknad på ca 2h då det var ett litet bohag, men dem tog sedan betalt för 6 timmar när det i själv verkar tog 3...
VARNING. Jag använde flyttgubbarna för min flytt. Deras kundtjänst i Sthlm var super käck men deras flyttpersonal var flera timmar sen, saknade verktyg, hade sönder en massa saker som dom vägrade ersätta, var sjukt (!) långsamma och fakturerade ett gäng timmar övertid. Det blev alltså allelers för dyrt och saker gick sönder. Jag vet att jag hade rätten på min sida för ersättning och att bestrida deras absurda faktura, men jag orkade tyvärr inte driva ärendet vidare. Jag skulle inte rekommendera detta bolag till min värsta fiende. Akta er. 🩵
Katastrof. Vid bokningen påpekade jag att det är mkt som ska flyttas och att fyra killar och två små lastbilar inte räcker. Fick som svar att han garanterade att allt skulle med på en vända och på max 6h. Efter 13h och 3 vändor fick de fortfarande inte med sig allt och verkade ge upp. Saker till ett värde av ca 100.000kr gick sönder. Killarna va jätte trevliga och slet som djur. Utnyttjade kan man känna.
Dålig service och ingen ansvarskänsla Jag anlitade detta flyttföretag för att hämta en vara, men när de kom på plats visade det sig att de inte kunde bära den. Istället för att erbjuda en lösning eller ens försöka hjälpa till, lämnade de helt enkelt utan att utföra jobbet. Trots att tjänsten aldrig genomfördes har jag inte fått någon återbetalning. Kommunikationen har varit bristfällig, och kundservicen saknar helt ansvarskänsla. Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag till någon som vill ha pålitlig och professionell hjälp.
Skriv INTE på ngt kontrakt med detta företag! Dom vill ha swish i förväg och hotar med att ställa möblerna på gatan om du inte betalar det dubbla under själva flytten. Kvitto får man inte heller. Olika personer som ringer varje gång. Jag fick totalt 6 swish förfrågningar under flytt-tiden. Obehagliga och otrevliga.
Jag upplevde flytten som mycket smidig. Kanon killar som hjälpte till!
Väldigt dåligt! Riktigt besviken. De gör ett dåligt jobb och är oärliga! De skickar personal som pratar inte svenska och inte engelska! Oerfaren och ineffektiv personal. De fick ta ut saker ur lastbilen och börjar om för att få större möbler in i bilen. Jag fick säga till att de behöver skydda saker innan de bär ut det, som vår vita säng och TV. Värst av allt de hotar mitt i flytten att de avbryter flytten om de inte får mer pengar, fast vi hade skrivit ett kontrakt med obegränsat tid! Akta er för att anlita de.
Ett fruktansvärt dåligt företag! De kom sent, gjorde fel jobb, tog extra betalt och när det var dags att få tillbaka pengarna fick jag inget svar. Extremt dålig service – rekommenderas absolut inte!
- kom i tid - effektiva - snabba - allt var helt o snyggt Kan absolut rekommendera till vänner o bekanta.
Smidig beställning, trevliga gubbar👌
Inte alls ponktlig komt 2/5 timme sent. Kontaktade oss efter 15 minuter de började att vi har skickat betalning och ni måste betala nu nu med så mycket stress mm. Förstörde en säng som kostade 47000 kr och vi såg efter 9 dagar då de axepterade inte. Riktigt dåligt kund service
Jag använde mig av Flyttgubbarna och de vill ha förskottbetalning av 8139 kronor via Swish, 4 timmer + framkörning (1 485 kr). Trots de var under-leverantör som gjorde jobb, hela flytt och körningen tog endast 2 timme o 50 minuter. Jag har inte så många möbler. Denna sista flytt jag hade gjort med de i july (2024) gick bra, endast 2 timmer. Jag var njöda med Flyttgubbarna. Strax efter flytt skickade jag ett meddelande till de att jag vill har tillbaka pengar för 1 timme (1 485 kr). De svarade inte. Jag skickade en till...
Snabba o trevliga gott bemötande, aktsam hantering.
Glada och raska, goa gubbai, verkligen
Snabba och trevliga punktliga helnöjd
Tack för all hjälp .ni var så gulliga allihopa.På litiga snabba och effektiva duktiga killar allihopa tack . Ännu en gång.Trevlig personal i växeln.När jag ringde till er En björn kram till alla medarbetare.M
Med kort varsel fick jag hjälp att flytta två tunga behandlingsbänkar som inte gick in i hissen. Jättetrevliga killar (4st) löste det hela snabbt och smidigt utan att ngt gick sönder! Smidig kommunikation med dem per telefon gjorde hela flytten väldigt enkel ! Jag är väldigt nöjd och rekommenderar Flyttgubbarna varmt !!
Jag hade inga andra förväntningar än att jobbet skulle utföras.Blev mycket trevligt bemött och de utförde uppdraget bra o snabbt.Som sagt upplevelsen var enbart positiv.. Jag behövde hjälp med att ta många saker från vård o omsorgsboende t där min make bott ett par månader o somnade in på juldagskvällen.. Det hela utfördes snabbt o väl. Tack!
VARNING! Riktiga skojare som kommer och hjälper till. Oproffsiga och det känns inte tryggt att ha dessa personer i sitt hem. Dessutom vill att man betalar i förskott (på för högt belopp) fast de gör en UC i förväg. Använd ej denna firma!
Bolaget är scam! UNDVIK! Använde flyttgubbarna för 6 månader sedan och fick en offert på 3000 kr, jag accepterade den och sen kom gubbarna dagen efter. Då fick jag en ny offert över telefon på 6000 kr som jag blev tvungen att betala om de skulle utföra jobbet, då flyttgubbarna tyckte att det var mer att göra än vad de trott (stämmer ej, de visste exakt vad som skulle göras). Dessutom tog arbetet tog 3 timmar istället för 5 timmar och jag skulle få tillbaka pengar för detta. Nu har det gått ett halvår och de ignorerar mig och vägrar betala ut. Det blir en anmälan på detta bolag. Skandal! UNDVIK!
Om det fanns en minusskala så hade ni legat på det sämsta man kan ge. För set första ger ni sken av att vara sååå seriösa när man ringer. Ni säger att ni ska ordna med.den bästa städpersonalen ni har, att det kommer gå så bra och att jag trots mina farhagor jag har efter att ha läst om era betyg inte behöver oroa mig alls. Och hur gick det då? För.det.första bokar jag via städjätten som sen visar sig vara flyttgubbarna och bara där så borde man väl ha backat. Sen skickar ni EN person som ska fixa med en flyttstäd på 71...
Utfört jobbet bra.borde fått bättre info om priset före utförande.Priset ok annars.
Städningen ökade med 1000 kr först pga att jag hade spröjs på fönsterna, vilket jag inte hade. Sedan fortsatte flyttgubbarna med att om jag inte betalade 1000kr mer så får jag ingen flyttgaranti. Jag har inte hört mer bortförklaringar på länge. Aja jag betalade ändå. Själva flytten gick 👍. Använda inte deras städning!!! Den är under all kritik!
USELT - ANLITA EJ ! Det kom endast en flyttgubbe. Pratade endast spanska, så jag kunde inte beskriva vilka saker vi ville ha hjälp med, vart förrådet fanns, vart vår nya lägenhet låg etc. Efter ca 45 min kom en andra flyttgubbe, ca 16-17 år. Båda saknade erfarenhet av tidigare flyttar. De arbetade extremt långsamt och mitt i flytten ringde kundtjänst och sa att min "tid var slut" och hotade med att flyttgubbarna skulle lämna om jag inte betalde dubbelt så mycket som offerten. De hade dessutom innan flytten försökt kräva...