Future Mobility AB
Utmärkelser
5 omdömen om Future Mobility AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Future Mobility AB
Inga konstigheter, ordning och reda från början till slut. Allt fungerade toppenbra, kan verkligen rekommenderas!
skrev om Future Mobility AB
Very good service from Future Mobility, supported so well through out the process.
Totally recommend -
skrev om Future Mobility AB
Trevliga o professionella personal. En av de billigaste i marknaden. Vi är supernöjda och kommer att anlita dem i framtiden.
skrev om Future Mobility AB
Jag vill ge min skarpaste varning till andra från att anlita det här företaget. Att anlita detta Future Mobility innebär att du slösar dina pengar, din tid och energi. Future Mobility är lite billigare än konkurrenterna men låt dig inte förledas av den låga offerten; det är 100 % värt det att betala några tusenlappar extra för att få dina saker levererade i tid och enligt överenskommelse. Jag har fortfarande inte fått alla mina saker.
Jag skulle flytta ifrån Stockholm till Göteborg i maj 2022. Bolaget flyttar då inte alla mina saker utan låter en del vara kvar i lägenheten. Jag får en dag när bohaget ska flyttas. Under dagen får jag ingen information när bilen skulle komma. De kommer sedermera på sent på fredagskvällen. När jag är där dagen efter så upptäcker jag att inte allt har flyttats och påtalar det för min kontaktperson på bolaget så svarar hon att det är mitt fel, att det ligger på mig att kontrollera att Future Mobility har gjort sitt jobb och flyttat allt. Jag påtalar att jag beställt flytt av hela mitt bohag, att flyttfirman enkelt kan korrigera sitt misstag och hämta de föremål som är kvar i lägenheten, vilket Future Mobility vägrar. Detta får jag följaktligen ombesörja själv vilket blev förenat med extra kostnader och tidsåtgång, vilket var just det jag ville undvika när jag anlitade en flyttfirma.
Det tar inte slut där. Enligt överenskommelse skulle bohaget köras till ett lager för att förvaras där fram tills slutlig leverans. Efter att jag efterfrågat leverans under en längre tid utan att de kunnat ge mig ett datum får jag till slut besked om att Future Mobility ska leverera mina saker en viss dag. På den utsatta dagen ringer leverantören till mig och meddelar att de enbart kör halva mitt bohag. Det andra "fick inte plats". Detta skapade full panik hos mig då jag hade flera viktiga tillhörigheter i den del av bohaget som inte flyttades, t.ex. mitt pass i en byrå. Ägaren säger till mig att jag "väl kan göra ett nytt pass"... Kontakten med bolagen har genomgående varit under all kritik med mina samtal och mail lämnade utan svar och otrevligt bemötande när jag väl kommit fram.
Jag har fortfarande inte fått mina saker. Trots det kontaktar ägaren mig och kräver full betalning innan de levererat och hotar med Inkasso om jag inte betalar.
Gör inte om mitt misstag, anlita en annan leverantör. -
skrev om Future Mobility AB
Supernöjd. Proffsigt bemötande och fick offert omgående! Grabbarna som kom gjorde ett kanonjobb, snabbt och proffsigt, rakt igenom