Göteborgs Flytt & Tunglyft
2.3 i betyg av av
3 omdömen
Göteborgs Flytt och Tunglyft är en flyttfirma belägen i Göteborg med helhetslösningar för både privatpersoner och företag.
Genom unika samarbeten har vi möjligheten att flytta gods och bohag över hela Sverige till mycket konkurrenskraftiga priser med både egna fordon och inhyrda transporttjänster vid behov.
Vi startade vår flyttfirma i Göteborg år 2008 med målet att bli ledande i branschen när det kommer till flytt, tunggodshantering och Magasinering.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Göteborgs Flytt & Tunglyft
skrev om Göteborgs Flytt & Tunglyft
Försenade 1 1/2 timme, när jag ringt Patrik kontakt person på telefon han lade på,,,,,,
Fick inget kvitto, än idag 3 månader efter ber om kvitto lämna till Skatteverket, men de svarar inte..
Dåligt bemötande av bilens chaufför ,blev hotad med ställa på lagret en tvättmaskin om jag inte betalade extra 600 kr, en flyttkarl ville få skjuts till banken skicka pengar till frun i utlandet. Jag sa att jag bokat de för flytt inte för personliga ärenden,
Så, mkt dålig erfarenhet av denna flyttfirma, betala inte kontanter och se du får bekräftelse på offert som Patrik erbjuder vid bokning, men var beredd på han inte pratar i telefon om du behöver hjälp.,,,
EJ rekommenderas,,,,,,,,Haft förr Kvalitetsflytt som funkat klockrent, snabba och trevliga, men denna gång var de på semester -
skrev om Göteborgs Flytt & Tunglyft
Vi på flytt och tunglyft ber om ursäkt för det falska omdömet som har lämnat om 1000 flytt nedan. Det förstod väl vilken vettig människa som helst att det var våra egna som hade skrivit det.
skrev om Göteborgs Flytt & Tunglyft
Behövde utföra en pianoflytt i stor hast sedan "1000 Flytt AB" misslyckats med sitt åtagande. De kunde fixa detta på kort varsel och med stor flexibilitet. Två trevliga killar bar ner pianot utan problem på 10 minuter. Det första flyttbolaget jag försökte med menade att pianot var så stort att ingen i hela GBG skulle ta det för mindre än 2200...
Nu blev det 1500:-
En ytterligare positiv aspekt på Göteborgs Flytt & Tunglyft är att de donerar en del av arvodet till cancerforskningen.
Kan med gott samvete rekommendera http://www.flyttochtunglyft.se/ till pianoflyttning. -