Granströms Gruppen AB

4.6

9 omdömen om Granströms Gruppen AB

Hans Å
Skrev om Granströms Gruppen AB

Korrigering av punkter elbesiktning. Tidigare byte belysning stal och ridhus. Mycket bra arbete av Marcus Malm. Noggrann, analytisk och övertygande i rådgivning.

Jimmy L
Skrev om Granströms Gruppen AB

Hjälpt mig med ett par olika elarbeten i min privatbostad. Alltid svarat och erbjudit tid snabbt, aldrig varit några problem. Bra kommunikation och väl utfört allting.

Tobias E
Skrev om Granströms Gruppen AB

Har bara positivt att säga om Granströms. Känns tryggt att ha dom som elektriker, rekommenderas!

Helena W
Skrev om Granströms Gruppen AB

Proffsiga och gör det lilla extra. Kan varmt rekommenderas.

Henrik O
Skrev om Granströms Gruppen AB

Professionellt bemötande och ett bra utfört arbete.

RUNE S
Skrev om Granströms Gruppen AB

Pålitliga, effektiva, lyhörd, samt tryggt och professionellt utförda jobb. Jag har höga krav och anlitat de under 15 år till olika behov i vår fastighet och alltid varit nöjd.

Linn E
Skrev om Granströms Gruppen AB

Snabb, tydlig och trevlig kommunikation redan vid beställning av arbete. Elarbetet bestod av nedmontering av el i förråd, det löstes på ett smidigt sätt.

Rickard J
Skrev om Granströms Gruppen AB

VÄLJ ANNAN ELFIRMA, PRIORITERAR INTE KUNDER? Behövde hjälp i juli med att byta spotlights. Fick svar i mitten av juli att de är på semester. Nu nästan en månad senare (12 augusti) undrar de om det fortfarande är aktuellt... Påvisar oseriositet och inget omhändertagande av kund. Pga detta valde jag annan elfirma.

Svar från Granströms Gruppen AB

Hej Rickard Tack för din feedback. Som vi även svarat i mejl till dig, så valde vi att i år att ha semesterstängt. Detta då det dels passade våra återkommande kunder bäst, men även oss som företag (då vi såg en lägre efterfrågan just denna period). Som du skriver, så meddelade vi alla kunder som kontaktade oss om att vi var på semester och åter den 11 Augusti. Det vi då alltid gör(när vi är tillbaka från semester) är att kontakta de kunder som under sommaren hört av sig till oss. Detta för att säkerställa om kunden fått...

Anders L
Skrev om Granströms Gruppen AB

Har använt företaget både privat och för vår samfällighet De har utfört både små och större arbeten snabbt och väl Byte av elcentral och installerat laddboxar Uppskattar deras snabba respons