Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Hedlunds Bilservice

Hedlunds Bilservice

43 omdömen om Hedlunds Bilservice

Stefan Alfred A
Skrev om Hedlunds Bilservice

Toppenservice. Kanon palliativ bilvård på min gamle saab. Rekommenderas!

Svar från Hedlunds Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Jan Fredrik S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Proffsiga och hjälpsamma som en riktig bilverkstad skall vara. Genomgång av vad som behöver göras innan start och ett fast pris som höll. Jag är mycket nöjd.

Svar från Hedlunds Bilservice

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Harry Esbjörn B
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid tillmötesgående och vänlig grabbar som är väldigt duktiga på sitt jobb

Svar från Hedlunds Bilservice

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Cornelis V
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra service trevlig personal och bra kontakt

Svar från Hedlunds Bilservice

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Solveig Anita Yvonne I
Skrev om Hedlunds Bilservice

Mycket trevligt bemötande hade inga speciella förväntningar men det fina bemötandet gör nog att jag kommer anlita dom mer. Tjänsten gällde något med partikelfiltret och fläktrem med tillbehör Mvh Göran

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lilian Kristina O
Skrev om Hedlunds Bilservice

Snabb behandling och information under besöket per telefon och SMS Prisuppgifter och förslag Mycket bra 👍

Kristina Isabel L
Skrev om Hedlunds Bilservice

Det gick snabbt att få hjälp med min punka, fick låna en lånebil inom en timme, och man får alltid en supertrevlig och proffsig service!

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Roger Ingemar L
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra service och dom gör bra jobb

Olof Christer Emil S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra service, snabb reparation, trevlig och kunnig personal.

Hans Olov E

Trevligt bemötande. De förväntningar jag hade uppfylldes. 18000 milaservice

Svar från Hedlunds Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jan Erik A
Skrev om Hedlunds Bilservice

Mycke bra, hoppades hitta den olja jag behövde, fick ett mycke gott intryck av Hedlund som ordnade fram rätt olja , jag fick en god känsla för att bli kund där för att serva och få hjälp med min bil.

Svar från Hedlunds Bilservice

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Åsa Maria R
Skrev om Hedlunds Bilservice

Helt suverän service som alltid!!

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lennart Mikael S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Snabbt åtgärdande vid uppkommet fel. Kunnig och intresserad personal. Tror alla kunder är tacksamma för en human prissättning. 👍👌

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Inger Maria M
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid bästa bemötandet av grabbarna och bilen mår nu bra efter årets service.. 🤗

Jan Lennart T
Skrev om Hedlunds Bilservice

Fick snabbt hjälp med mitt problem av nyckel byte på dragkrok. Har varit kund där tidigare men upplevt dom som dyra

Svar från Hedlunds Bilservice

Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten

Nils Åke R
Skrev om Hedlunds Bilservice

Snabb och bra service Gör alltid ett bra jobb

Svar från Hedlunds Bilservice

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre! Mvh Autoexperten

Aleksander T
Skrev om Hedlunds Bilservice

Enkelt och smidigt med ett härligt bemötande.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Robert Mathias N
Skrev om Hedlunds Bilservice

Väldigt trevlig bemötande med snabba svar och en rättvis prisbild

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Mvh Autoexperten

Yvonne Margaretha M
Skrev om Hedlunds Bilservice

Blev bra bemött. Fick hjälp samma dag. Var akut och de trollade med tiderna. Är mycket tacksam.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Thorbjörn Daniel T
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra bemötande och rel snabb service

Svar från Hedlunds Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Helena Desirée E
Skrev om Hedlunds Bilservice

Fantastisk personal som gör det som behövs på bilen. Ringer innan och kollar så inget är en överraskning!

Carl Uno P
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid väldigt trevlig bemötande. Kunde återkoppla när arbetet var klart på egen hand. Nu behövde jag kontakta dem själv och fråga. I övrigt toppen!

Svar från Hedlunds Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Lars Erik Håkan S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra service både vid bokning och genomförande

Svar från Hedlunds Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Eva Margareta J
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra service och trevligt bemötande.

Svar från Hedlunds Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hsb Värmland Ek. F
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra bemött, snabbt utfört arbete

Karl Gustaf Stefan N
Skrev om Hedlunds Bilservice

Blev bra bemött och väldigt hjälpsamma👍😀

Bele Ingemar O
Skrev om Hedlunds Bilservice

Jag har blivit bra .mottagen samt övrigt nöjd med upplevelsen. Tack.

Busted Knuckel G

Snabb och professionell hjälp 👍🏻

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.

Ingalill Kristina S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Jättebrabemötande och fick snabb hjälp med min bil. Kommer att vända mig dit i fortsättningen jättepositivt.

Lovisa Kristin I
Skrev om Hedlunds Bilservice

Trevlig personal och bra pris!

Alf Göran Gunnar O
Skrev om Hedlunds Bilservice

Snabb o bra service. Bra bemötande av personalen. Kompetenta.

Svar från Hedlunds Bilservice

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten

Kurt L
Skrev om Hedlunds Bilservice

Som vanligt, mycket trevliga, hjäpsamma och proffsiga. Precis som de varit de sista tjugo åren. Alltid snabba om det gäller akut

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten

Bröderna Odd'S Bilar I K
Skrev om Hedlunds Bilservice

Riktigt trevlig verkstad med trevlig personal och aldrig omöjliga när det blir lite bråttom.

Svar från Hedlunds Bilservice

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten

Jan-Olov Ronny S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Mycket trevligt bemötande! Bra information ang. Kostnad för reparation, och allt var gjort snabbt och bra ! Så vi är mycket nöjda med vårt ärende hos Hedlunds Bilservice !!

Gustav Erling N

Bra service, duktiga mekaniker

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Mvh Autoexperten

Roland Arne Ebon S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid bra service och trevligt bemötande sedan många år.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Hedlunds Bilservice

Jan-Erik S
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra bemötande när jag lämnade bilen på verkstad för felsökning och service.

Svar från Hedlunds Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hans Jörgen W
Skrev om Hedlunds Bilservice

Bra bemötande. Byte av framhjulslager.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jani Peter Mikael H
Skrev om Hedlunds Bilservice

Där är dom alltid hjälpsamma, tillmötesgående och glada.

Britt Gunhild Marga L
Skrev om Hedlunds Bilservice

Kunnig och trevlig personal !!!! God ordning på verksamheten !!!! Varningslampa motor som lyste.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Cecilia Cicci Birgitta W
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid bra bemötande. Dom gör ett bra jobb, har alltid lämnat bilen/bilar där för service och reparation och har alltid varit nöjd efteråt.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Lise-Lott Maria G
Skrev om Hedlunds Bilservice

Trevlig personal som hjälpte till att lösa problemet på min bil direkt. Upplevde att de hade bra kunskap och bra service. Kommer återkomma.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Peter P
Skrev om Hedlunds Bilservice

Alltid ett trevligt bemötande och mån att hjälpa mig som kund så fort de kan. Är en gammal kund och de levererar alltid bra service . Snabb och bra service vid reparation av min bil.

Svar från Hedlunds Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan