Jättebrabemötande och fick snabb hjälp med min bil. Kommer att vända mig dit i fortsättningen jättepositivt.
Hedlunds Bilservice
Välkommen till Hedlunds Bilservice i Forshaga AB – din Autoexperten Bilverkstad i Forshaga! Vi utför bilservice och reparationer enligt tillverkarens rekommendationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar bland annat bromsreparationer, hjullagerbyte, felsökning, batteribyte och batteritest. Vi erbjuder...
15 omdömen om Hedlunds Bilservice
Trevlig personal och bra pris!
Snabb o bra service. Bra bemötande av personalen. Kompetenta.
Som vanligt, mycket trevliga, hjäpsamma och proffsiga. Precis som de varit de sista tjugo åren. Alltid snabba om det gäller akut
Riktigt trevlig verkstad med trevlig personal och aldrig omöjliga när det blir lite bråttom.
Mycket trevligt bemötande! Bra information ang. Kostnad för reparation, och allt var gjort snabbt och bra ! Så vi är mycket nöjda med vårt ärende hos Hedlunds Bilservice !!
Bra service, duktiga mekaniker
Alltid bra service och trevligt bemötande sedan många år.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Hedlunds Bilservice
Bra bemötande när jag lämnade bilen på verkstad för felsökning och service.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande. Byte av framhjulslager.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Där är dom alltid hjälpsamma, tillmötesgående och glada.
Kunnig och trevlig personal !!!! God ordning på verksamheten !!!! Varningslampa motor som lyste.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid bra bemötande. Dom gör ett bra jobb, har alltid lämnat bilen/bilar där för service och reparation och har alltid varit nöjd efteråt.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevlig personal som hjälpte till att lösa problemet på min bil direkt. Upplevde att de hade bra kunskap och bra service. Kommer återkomma.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Alltid ett trevligt bemötande och mån att hjälpa mig som kund så fort de kan. Är en gammal kund och de levererar alltid bra service . Snabb och bra service vid reparation av min bil.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan