Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Hnd Bilmarknad AB

Hnd Bilmarknad AB

Ändra adress Lägg till information
4.3

6 omdömen om Hnd Bilmarknad AB

Ahmad Sabah H
Skrev om Hnd Bilmarknad AB

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos denna bilfirma. Personalen var trevlig, professionell och tog sig tid att svara på alla mina frågor utan stress. Hela köpprocessen kändes smidig och transparent, och jag fick bra information om bilen innan köpet.

Ahmed A
Skrev om Hnd Bilmarknad AB

Jag är mycket nöjd med servicen jag fick hos er. Personalen var trevlig, professionell och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Köpprocessen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela affären. Bilen var i mycket bra skick och motsvarade helt mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera denna bilfirma till andra som letar efter en seriös och pålitlig handlare. Tack för ett riktigt bra bemötande!

Qasim H
Skrev om Hnd Bilmarknad AB

Jättebra service och trevlig personal. Allt gick smidigt och jag är väldigt nöjd. Rekommenderas!

Baker A
Skrev om Hnd Bilmarknad AB

Fantastisk service från början till slut! Personalen var väldigt trevlig, professionell och hjälpsam. Jag kände mig trygg genom hela köpprocessen och fick svar på alla mina frågor. Bilen var i toppskick precis som beskrivet. Rekommenderar verkligen denna bilfirma till alla som letar efter en seriös och pålitlig handlare! 🚗⭐

Hand Najim Abed A
Skrev om Hnd Bilmarknad AB

Jag kan verkligen rekommendera denna bilfirma till andra som letar efter en seriös och pålitlig bilhandlare. Jag kommer definitivt tillbaka nästa gång jag ska köpa bil.

William Hans Erik L

KÖP INTE HÄR. Sveriges sämsta bilhandlare lurar folk