Astrid Gesteby har varit en helt suverän som mäklare.Rak och tydlig ,hjälpsam och lätt att nå ifall man har några frågor så svarar hon alltid.Har bara gott att säga om Astrid!
Astrid Gesteby
Astrid Gesteby är mäklare på HusmanHagberg Borlänge Säter
.Astrid Gesteby har varit registrerad mäklare sedan 2023-08. Astrid Gesteby har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.8. Astrid Gesteby har haft 22 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
48 omdömen om Astrid Gesteby
Mycket kompetent mäklare, känns trygg och har kunden i fokus.
Jag har bara gott att säga om Astrid, hon har alltid svara snabbt, varit pålitlig och lyhörd samt representerat både mina och säljarens önskemål på bästa sätt. Jag har köpt och sålt ett antal fastigheter och haft kontakt med många olika mäklare men om jag någonsin behöver sälja i framtiden så kommer Astrid vara mitt förstahandsval.
Fantastisk! Så hjälpsam och förstående. Har fått all hjälp som tänkas kan! Jag hade inga förväntningar, hade bara bestämt mig för att jag ensam inte kunde behållas vårt älskade Fyrnäset och det var med stor sorg jag kontaktade mäklare, och nu är det sålt. Allt har gått så smidigt och enkelt!
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Processen kändes trygg från start till mål och kommunikationen var tydlig hela vägen. Rekommenderas varmt!
Tålmodig och duktig. Effektiv och lätt kommunicerad.
En mycket förtroendeingivande mäklare. Trevlig och kunnig.
Mycket trevligt och engagerad lätt att prata med och mycket hjälpsam på sådant man inte förstår rekommenderas varmt.
Har känt mig trygg med Astrid som mäklare.
Very friendly and competent contact. Our requests were always dealt with and answered promptly. We would use them again anytime.