Trevligt bemötande toppen mäklare rekommenderar han
Victor Pers Gesteby
Victor Pers Gesteby är mäklare på HusmanHagberg Borlänge Säter
.Victor Pers Gesteby har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Victor Pers Gesteby har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.7. Victor Pers Gesteby har haft 3 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
25 omdömen om Victor Pers Gesteby
tillgänglig och bra bemötande, serviceinriktad
Vi tycker att vi hade tur att träffa vår mäklare. Vicktor är hjälpsam, förstående, effektiv samt professionell. Vi var lite nervösa innan köpet men allt gick väldigt snabbt samt smidigt! Vi Rekommenderar Viktor starkt!
Victor har varit otroligt professionell och trevlig i alla möten. Han har ett förtroendeingivande bemötande som ger intryck av ärlighet. Victor svarar alltid i telefon och är noggrann med att informera om vad som händer i processen. Vi kommer definitivt att rekommendera honom till familj och vänner! Vi är toppen nöjda!
Ett trevligt bemötande, engagerad och positiv. Snabba uppdateringar och information om vad som har hänt och kommer att hända. Kunnig, hjälpsam och tillmötesgående.
Trevlig, proffsig hantering av allt.
Han var mycket tillmötesgående.
Det var en rätt neutral upplevelse.
Klart positivt. Höll oss ständigt informerade om dagsläget och bidrog även till goda råd om fortsättningen. Kan varmt rekommenderas som mäklare för nya försäljningar såväl från oss som vänner och bekanta.
Trevlig och duktigt mäklare som är väldigt enkel att ha och göra med. Han uppfyllde alla mina krav och lite till, jätte nöjd😃