Andreas Wallmark

Andreas Wallmark

Andreas Wallmark är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum

Andreas Wallmark har varit registrerad mäklare sedan 2012-12. Andreas Wallmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Wallmark har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag jobbar alltid hårt för att göra alla parter nöjda, både köpare och säljare. Det är det som är det absolut bästa med att vara mäklare.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag noggrann, strukturerat effektiv och alltid positiv!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig umgås jag gärna med min familj så mycket som möjligt.

Hur ser din drömbostad ut?
Ett hus vid havet.

Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar verkligen råbiff.

2024-12 - 2025-11

159 omdömen om Andreas Wallmark

Sedan starten hos Reco 2015
Karl-Håkan Charlie Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Wallmark en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Kungsladugård

Andreas är en jättetrevlig mäklare, som är lätt att ha att göra med. Skötte visningar, annonsering och kopplingen till besiktning mm. Misstog sig tyvärr på några miljoner när det gällde vad vi kunde få betalt för huset, men jobbade på bra med att ändå få fram ett hyfsat pris. Ser fram mot att få hjälp med underlag för deklaration av försäljningen.

Monica L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Wallmark en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Gårda

Rakt igenom superbra och professionellt!

Mette H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Wallmark en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Linnéstaden

Undertecknad köpte samma lägenheten genom Andreas för några år sedan som jag nu fick hjälp att sälja. Vid bägge tillfällena var han okrånglig att ha att göra med. Ytterst hjälpsam, professionell, flexibel, aktiv o drivande, både mot köpare och mig. Är väldigt nöjd o tacksam! Fick hjälp att få ett, i dessa dagar, gott pris för min lägenhet. Med stöttning hela vägen! Stort tack!

Lars Thomas L
Majorna

Trevlig, trygg och kunnig. Det märks att han har erfarenhet.

Bengt Anders W
Utby

Förtroendeingivande och realistisk. Snabb på respons och uppföljning. Hade fått tips från en vän som sålt sin lägenhet via Andreas, och hon var mycket nöjd, och det blev vi också.

Linnéa Cecilia Carolina L
Majorna

Jag är så nöjd med Andreas jobb med att sälja min lägenhet! Han hade stor lyhördhet för min situation och mina önskemål. Jag hade inte stora förhoppningar i den oroliga marknaden som vi befinner oss i nu men blev positivt överraskad över vilken snabb försäljning Andreas fick till. Även köparna uttryckte uppskattning över vilken snabb och enkel kontakt de hade med mäklaren vilket var en bidragande faktor till en lyckad försäljning!

Andreas W
Majorna

Engagerad, lyhörd och en väldigt kapabel mäklare.

Hanna W
Majorna

Varm och tillmötesgående! Hans beräkningar stämde och allt gick bra.

Malin B
Majorna

Jättebra, lyhörd och väldigt serviceminded!

Ulf B
Majorna

Andreas är trevligt och gör ett bra jobb genom hela processen.