Trevlig och kunnig mäklare. Rekommenderar starkt Jonathan.
Jonatan Bernhed
Jonatan Bernhed är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Jonatan Bernhed har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jonatan Bernhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonatan Bernhed har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
155 omdömen om Jonatan Bernhed
Jonathan har i hela processen varit tillgänglig, gett goda råd, stöd, uppmuntran och alltid varit mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Vi är väldigt nöjda med Jonathan som mäklare och rekommenderar honom varmt!
Jonathan har vart grymt engagerad i våran försäljning och även bra förståelse för våran situation. Väldigt nöjda!
Very good experience, I recommend and would buy with Jonatan again
Proffsig, tillgänglig, vänligt bemötande. Så bra på alla sätt. Väldigt nöjd med processen!
Supertrevlig och tillmötesgående! Lätt att ha att göra med, bra svar på frågor och enkel att föra en dialog med kring förväntningar och förutsättningar. Det har känts tryggt med Jonatan i processen!
Otroligt nöjd med Jonatans arbete! Han är professionell, kunnig och genuint engagerad. Allt gick smidigt från första möte till avslutad affär. Rekommenderas varmt!
Jonatan är professionell i sitt mäklaruppdrag och är samtidigt personlig, uppriktig och genuin. Vi fick som köpare mycket gott förtroende för honom och kommer inte att tveka att anlita honom och HusmanHagberg vid försäljning i framtiden. Vi kan varmt rekommendera Jonatan som mäklare.
Snabb återkoppling, lätt att samtala med! Förklarar så man förstår då både jag och säljaren va lite gröna när de kom till kontrakt och liknande. Välvillig och rimlig i förhandlingar och allmänt väldigt trevlig!
Andra gången vi anlitar Jonatan och det säger allt, vi är mycket nöjda, trevlig ödmjuk lugn och väldigt kunnig. Tummen upp👍