Jag är mycket nöjd med Patrik och kan varmt rekommendera honom. Han har varit snabb, professionell och alltid tillgänglig när jag haft frågor. Under hela köpprocessen har han varit tydlig, engagerad och gett ett tryggt bemötande. Jag har uppskattat hans goda kommunikation och sätt att hantera allt smidigt från början till slut. Tack för ett utmärkt arbete!
Patrik Skarström
Patrik Skarström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Patrik Skarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Skarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 632 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Skarström har haft 54 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
632 omdömen om Patrik Skarström
Patrik har varit väldigt hjälpsam och ställt upp på frågor och funderingar vi haft och guidat oss hela vägen!
Väldigt kommunikativ och trevlig. Svarar fort på alla frågor även utanför de tider man kan förvänta sig det.
Patrik har varit väldigt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Han har varit tydlig i kommunikationen, snabb på att återkoppla och fått affären att kännas trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Mycket professionell, engagerad och lösningsorienterad genom hela processen. Alltid snabb på att återkoppla, lätt att ha att göra med och gjorde det lilla extra för att hitta de bästa lösningarna. Jag kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera honom.
Jag är mer än nöjd med bemötande och hjälp som vi har fått i samband med försäljningen av vårat hus. Vi har känt oss trygga hela vägen. Vi kan verkligen rekommendera Patrik.
Jag kan varmt rekommendera Patrik S. Under mitt bostadsköp har jag fått ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Kontakten har varit smidig och jag har alltid fått snabba och tydliga svar på mina frågor. Patrik S. har varit hjälpsam, tillgänglig och engagerad, vilket har gjort bostadsköpet både enklare och tryggare. Jag uppskattar särskilt det goda stödet, den goda kommunikationen och viljan att hjälpa till när det behövts. Tack för ett fantastiskt arbete!
Jag är mycket nöjd med kontakten med Patrik Skarström under mitt bostadsköp. Han var professionell, trevlig och tillgänglig genom hela processen. Patrik svarade snabbt på frågor, gav tydlig information och såg till att jag kände mig trygg i mitt köp. Jag uppskattade särskilt hans engagerade bemötande och att han tog sig tid att förklara sådant jag undrade över. Sammantaget gjorde han bostadsaffären smidig och positiv, och jag kan varmt rekommendera honom till andra bostadsköpare.
Vi upplevde Patrik som kunnig och påläst. Han var mycket trevlig att ha att göra med och ingav förtroende. Snabb, trevlig, enkel och förtroendeingivande.
Patrik var ett givet val vid försäljning av vår bostad. Han har under hela processen återkopplat och hållit oss uppdaterade. Patrik ger aldrig upp utan ser till att slutföra affären!