Bara bra! Patrik gav oss ett gott intryck från början och har alltid varit snabb att återkoppla om vi haft frågor. Trevlig och och tydlig.
Patrik Skarström
Patrik Skarström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Patrik Skarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Skarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 608 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Skarström har haft 50 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
608 omdömen om Patrik Skarström
Patrik var mäklare när vi köpte hus. Väldigt trevlig och snabb på att svara på alla frågor vi hade i processen! :)
Mycket bra information hela tiden.
Mycket. bra ! Nöjd med allt ! MVH Birgitta Claesson Ps.jag har redan svarat p 2 st förfrågningar tidigare ds.
Lyhörd och trevlig i sitt sätt att bemöta oss som köpare. Vi var runt på andra visningar och de andra mäklarna kändes inte lika närvarande som Patrik. Vi fick stöttning under hela processen så vår familj kan verkligen varmt rekommendera Patrik!
Trevlig och kompetent, vi är nöjda med hans jobb.
Patrik var trevlig och professionell
Fin kontakt, hörde regelbundet av sig och la ner ett stort och genuint fint arbete.
Proffsig. Lugn. Kunnig. .. .
Proffsig, snäll och korrekt! Patrik är en ödmjuk mäklare som hjälper dig med allt och är tillgänglig för allt. Tack Patrik för allt du gjort!