Trevligt och välkomnande bemötande. Tydlig under hela processen, från visning till köp.
Kajsa Allermalm
Kajsa Allermalm är mäklare på HusmanHagberg Kungsholmen
.Kajsa Allermalm har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Kajsa Allermalm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.9. Kajsa Allermalm har haft 70 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
316 omdömen om Kajsa Allermalm
Tydlig kommunikation och bra stöd i processen.
Kajsa Allermalm är en mycket engagerad mäklare, positiv, professionell o kompetent. Vi är mycket nöjda med hennes insatser när hon sålde vår lägenhet.
Tusen tack för de fina orden, Gunnar! Vad roligt att höra att ni är nöjda med försäljningen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er och jag uppskattar verkligen ert förtroende. Ha det fint så hörs vi vidare, och så ses vi i juni. Vänligen, Kajsa
Kajsa var tillmötesgående, ordnade en separat visning för mig och min sambo. Hon kändes väl påläst om objektet och stressade oss inte när vi tittade på lägenheten. Höll kontakten som överenskommet och när säljaren accepterade vårt bud, ordnade hon då att vi efter bara ett par dagar kunde skriva kontraktet. Vi är mycket nöjda med hur affären skötts hitintills. Hoppas och tror att den slutförs på ett lika bra sätt
Stort tack för de fina orden, Susanne! Det gläder mig verkligen att höra att ni har känt er trygga och väl omhändertagna så här långt. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag ser fram emot att följa er hela vägen till ett lika smidigt och lyckat avslut. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar längs vägen! Vänligen, Kajsa
Vi blev bemött på ett mycket professionellt sätt, vi kände oss trygga hela vägen. Och vi diskutera tillsamman om vad och när den skulle läggas ut osv Förväntningarna var såklart höga och Kajsa levde verkligen upp till dem. Vi är mycket nöjda, allt var smidigt, lätt att få tag på om vi hade någon fråga. Allt var toppen! Kommer att rekommendera Kajsa till dem vi känner som funderar på att sälja. Tack Paula och Tommy
Stort tack Paula och Tommy för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen och jag är väldigt glad att ni kände er trygga genom hela processen. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och är tacksam för att ni tog er tid att skriva en rekommendation. Hoppas att ni får en skön semester så hörs vi vidare! Vänligen, Kajsa
Kajsa är jättebra! Rekommenderas varmt.
Stort tack för de fina orden, Steff, och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa er. Vänligen, Kajsa
Kajsa var väldigt mjuk och vänlig och visade stor hänsyn till mig och mina omständigheter under processen. Jag är jätte nöjd med min lägenhetsaffär.
Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för mig att höra att du kände dig väl omhändertagen under processen. Jag är väldigt glad att jag fick hjälpa dig med din lägenhetsaffär och ser fram emot att ses igen när det är dags för inflytt. Vänligen, Kajsa
Kajsa är fantastisk, hon har sålt två lägenheter för oss med framgång.
Tack snälla för de fina orden, Magnus, och för ert fortsatta förtroende. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med båda försäljningarna. Vänligen, Kajsa
Jag har haft glädjen att få ha Kajsa som mäklare vid 2 försäljningar. Allt från bemötande, planering, prognoser och utförande har hanterats proffsigt och personligt. Kajsa är kompetent, driven och flexibel och ger samtidigt känslan av trygghet i en annars orolig och jobbig process. Hon har mycket god kunskap om områdena och marknaden. Jag har rekommenderat henne till flera vänner som alla delar min uppfattning.
Tusen tack för dina fina ord, Anna, och för ditt fortsatta förtroende! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig både vid flera försäljningar och vid köpet av din nya bostad. Jag är väldigt glad att höra att du känt dig trygg genom hela processen. Stort tack också för att du rekommenderat mig vidare till dina vänner, det betyder otroligt mycket för mig. Ha det fint så hörs vi vidare! Vänligen, Kajsa
Kajsa har varit ett stort stöd i försäljningsprocessen. Hon är uppmärksam på detaljer, fokuserad på uppdraget och alltid vänlig.
Stort tack för de fina orden, Ulrika! Det betyder mycket för mig att höra att du upplevde stöd genom försäljningsprocessen. Jag är väldigt glad att jag fick hjälpa er med bostadsaffären och uppskattar verkligen ert förtroende. Ha det fint så ses vi igen i maj! Vänligen, Kajsa