Stina Bodlund

Stina Bodlund

Stina Bodlund är mäklare på HusmanHagberg Kungsholmen

Stina Bodlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Stina Bodlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Bodlund har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

155 omdömen om Stina Bodlund

Sedan starten hos Reco 2014
Noel Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stina Bodlund en del av HusmanHagberg Kungsholmen
Kungsholmen Fridhemsplan

Trevlig och lugn mäklare. Men lite svår att få tag på / nå via telefon

Peder O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stina Bodlund en del av HusmanHagberg Kungsholmen
Kungsholmen Marieberg

Hon gick ut litet löst men tog tag i det hela på slutet

Emmy Louise A
Kungsholmen Rådhuset

Bra

Fatemeh N
Kungsholmen Fridhemsplan

Very professional, helpful and compassionate.

Sohrab P
Kungsholmen Fridhemsplan

Stina gjorde ett utmärkt jobb för att hjälpa oss finna rätt bostad att köpa. Hon förstod oss väl och kunde vägleda oss bra genom hela processen

Carl Gustaf Anders T
Kungsholmen Fridhemsplan

Mycket engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig.

Olle B
Kungsholmen Fridhemsplan

Väldigt hjälpsam och förstående i vilken informationen köparna behöver för att känna sig trygga. Gjorde det lilla extra.

Lars Gunnar K
Kungsholmen Thorildsplan

Jag tycker att Stina gjorde ett väldigt bra och proffsigt jobb. Lätt att få kontakt med och hade stor förståelse för mig som säljare. Tog egna initiativ när det gäller styling osv.

Simon P
Kungsholmen Fridhemsplan

Väldigt proffsig och kompetent mäklare som redan vid fotograferingen visade hur noga hon var med även dom små detaljerna.

Mia Fia Elisabeth A

Stina är en fantastisk mäklare! Alltid snabb och tydlig i kommunikationen och med en imponerande känsla för detaljer. Vi kände oss trygga och välinformerade hela vägen. Rekommenderar varmt!