Snabb och effektiv trevlig och tillmötesgående . Mycket duktig på att driva på i säljprocessen. Vi är väldigt nöjda
Stina Bodlund
Stina Bodlund är mäklare på HusmanHagberg Kungsholmen
.Stina Bodlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Stina Bodlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Bodlund har haft 33 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
161 omdömen om Stina Bodlund
Snabb o profesionell agerande.
Hon var erfaren av att sälja i min förening och framstod som lugn och seriös. Trots att det bara var en budgivare lyckades hon få dem att höja sitt bud och lägenheten såldes på första visningen.
Mycket noga och tydlig mäklare. Snabb återkoppling och vägledde oss igenom processen. Rekommenderas starkt!
Jag kan verkligen rekommendera Stina hon kan sin sak 5 stjärnor 🌟🌟🌟🌟🌟 av 5 möjliga
Stina är toppen, enkel att ha och göra med och med sitt breda kundregister tror jag hon helt enkelt får till bättre affärer än andra mäklare på Kungsholmen. Enda förbättringen är något snabbare svarstider (ej kvällar/helger - jag förstår att även hon har ett privatliv)
Trevlig och lugn mäklare. Men lite svår att få tag på / nå via telefon
Hon gick ut litet löst men tog tag i det hela på slutet
Bra
Very professional, helpful and compassionate.