Wilhelm är extremt kunnig och professionell. Vi kände oss väldigt trygga med honom.
Wilhelm Hammarskiöld
Wilhelm Hammarskiöld är mäklare på HusmanHagberg Lidingö
.Wilhelm Hammarskiöld har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Wilhelm Hammarskiöld har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.9. Wilhelm Hammarskiöld har haft 59 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
201 omdömen om Wilhelm Hammarskiöld
W är reco, noggrann och vänlig
Engagerad, kunnig och professionell.
Tydlig, förtroendeingivande och kunnig om området.
Wilhelm har varit tillgänglig och hjälpsam genom hela mitt köp av lägenhet.
Snabb på att återkoppla, närvarande och har tillgodosett våra önskemål/behov på ett professionellt och bra sätt. Allt har varit väldigt smidigt och vi är otroligt nöjda med att vi valde Vilhelm som mäklare i samband med att sälja vårt boende.
Strukturerad och professionell. Bra tempo genom affären. Bra kommunikation och återkoppling.
Jag fick ett gott intryck av Wilhelm. Han informerade klart och tydligt om varje detalj i avtalet och svarade beredvilligt på våra frågor. På senare år har jag haft att göra med flera olika mäklare och Wilhelm är utan tvekan den allra bästa!
Saklig och korrekt. Påläst och återkom snabbt med besked.
Vi är otroligt nöjda med Wilhelm som mäklare. Genom hela processen kände vi oss trygga, hörda och lugna. Han var lyhörd för våra behov och fick oss att känna att vi hade kontroll, samtidigt som han gjorde sitt yttersta för att vi skulle nå våra mål. Wilhelm var alltid tillgänglig när vi hade frågor och tog sig tid att förklara varje steg på ett tydligt sätt. Vi kan varmt rekommendera Wilhelm till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.