Ola Sjölund är mäklare på HusmanHagberg Skarpnäck

Ola Sjölund har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Ola Sjölund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 204 omdömen med ett betyg på 4.8. Ola Sjölund har haft 22 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

204 omdömen om Ola Sjölund

Sedan starten hos Reco 2014
  • 2023-03-20 Spontant omdöme
    Jag köpte min lägenhet av Ola 2011 och han sålde 2023. Jag är nöjd med hans arbete.
    Tack för de fina orden, kul att arbeta med er igen. Ola Sjölund
  • sålde sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
    • Stureby
    2023-03-02 Verifierad kund
    Ola är mycket trevlig och lyhörd. Försäljningen skulle ske i ett känsligt läge för oss som ägare och det hanterade han mycket bra. Pushade inte på, utan lätt oss processa i egen takt vilket var väldigt uppskattat.
    2022-12-21 Verifierad kund
    Jag blev mycket väl bemött av Ola Sjölund, och han levde verkligen upp till mina förväntningar på hur en mäklare ska vara; förtroendeingivande, vänlig och med en viss humor. Han var/är också lätt att få kontakt med, både socialt och digitalt!
    • Stureby
    2022-12-14 Verifierad kund
    Ola har varit tillmötesgående och proffesionell i sitt uppdrag
    2022-12-11 Verifierad kund
    Ola var toppen! Proffsig, tydlig, informativ och kommunikativ. En trygg mäklare som vi rekommenderar.
    Tack så mycket Magnus för att du tog dig tid att ge mig en rekommendation , det glädjer mig att ni är nöjda.

Ska bli kul att få se er bostad när ni är färdigrenoverade. MVH Ola
    2022-10-14 Verifierad kund
    Snabb, effektiv men ändå nogrann, samt trevligt bemötande.
    2022-10-14 Verifierad kund
    Ola är kunnig och en väldigt trevlig och skicklig mäklare. Han är tillgänglig och gör det lilla extra som kan behövas.
    • Gamla enskede
    2022-09-27 Verifierad kund
    Har tidigare anlitat Ola Sjölund vid bostadsförsäljning och det var en självklarhet för mig att fortsätta anlita honom. Han är otroligt noggrann, grundlig, etisk, tydlig, lugn och "likeable", vilket jag behöver för att känna mig trygg som säljare, med förvissning att köpare/n känner samma sak.
    • Hammarbyhöjden
    2022-09-23 Verifierad kund
    Förtroendeingivande och tydlig, jättenöjd!
    Tack så mycket Linnea, kul att du hitta till Södra ( rätta sidan) av stan. Ola Sjölund
    2022-09-07 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i stan. Kunnig, serviceminded och jättetrevlig att ha och göra med. När Ola sköter försäljning eller köp så kan man sova lugnt. Han fixar allt på bästa sätt!