Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 248 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 80 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

248 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
Pär Magnus L
Köpte en tomt med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Trollbäcken

Trevligt bemötande, inte helt koll på byggkostnader.

Svar från Debbie Hansson

Hej Magnus, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att ge feedback. Jag är glad att du upplevde bemötandet som trevligt. Din feedback hjälper mig att bli bättre, och jag uppskattar den verkligen. Om du vill utveckla vad som kändes oklart är du varmt välkommen att höra av dig direkt till mig. Allt gott, Debbie

Gustav H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Vi är otroligt nöjda med Debbie. Hon har haft ett fantastiskt gehör genom hela processen och varit både tillmötesgående och flexibel när situationen krävt det. Professionell i varje steg, tydlig i sin kommunikation och alltid snabb på att återkoppla. Vi har verkligen känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Rekommenderas varmt!

Svar från Debbie Hansson

Hej Gustav, Stort tack för ert fina omdöme! 🌸 Det gläder mig verkligen att ni känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Att få följa er resa och kunna vara ett stöd från start till mål har varit ett privilegium. Tack för ert förtroende, er tydlighet och gott samarbete – det betyder mycket. Jag önskar er all lycka framåt i ert nya kapitel, och ni är alltid varmt välkomna att höra av er om jag kan hjälpa till igen. Vi ses på tillträdet. Allt gott, Debbie

Carl Anders S

Bra mäklare god kunskap snabba återkopplingar Rekommenderas starkt.

Debbie H gillar detta
Svar från Debbie Hansson

Hej Anders, Tack snälla för dina fina ord! 🙏 Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för mig – och jag är glad att du är nöjd med både återkoppling och processen i stort. Stort tack igen för förtroendet! 🌟

Ola M
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Debbie har från första kontakten varit drivande under hela försäljningsprocessen. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation. Hon är kunnig i både stort och smått. Å trevlig att prata med också! 😊 Allt har varit topp!! 👍👌👏 Tack Debbie! Hälsningar Malika, Ola och Ulla

Svar från Debbie Hansson

Tusen tack Malika, Ola och Ulla för de fina orden! 🙏🏽😊 Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela processen, och jag uppskattar verkligen ert engagemang och förtroende. Allt gott, Debbie

Ann-Sofie H
Tyresö Centrum

Trevligt bemötande, verkade kunna området, fick en del bra tips.

Svar från Debbie Hansson

Hej Soffi, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌸 Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och att mina tips var till hjälp. Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Debbie

Alexander L
Tyresö Centrum

Debbie är en trevlig och kunnig mäklare och har hjälp mig med de frågor jag har haft, även på helger när jag har haft funderingar om något. Är väldigt nöjd med Debbie.

Svar från Debbie Hansson

Hej Alexander, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder mig verkligen att du är nöjd och att jag kunnat vara till hjälp genom hela processen. Att kunna finnas tillgänglig när frågor dyker upp – även på helger – är viktigt för mig. Tack för ditt förtroende. Allt gott, Debbie

Britt-Marie N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Trevlig och kunnig, svarade på alla frågor vi hade kring bostaden.

Svar från Debbie Hansson

Hej Britt-Marie, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌸 Vad roligt att höra att ni upplevde mig som trevlig och kunnig, och att jag kunde besvara alla era frågor kring bostaden. Det betyder mycket för mig. Vi hörs vidare i processen! Allt gott, Debbie

Bo E
Tyresö Centrum

Mycket bra bemötande. Fick ett bra intryck av henne och hennes kunskaper. Fick vårt uppdrag att sälja vårt hus, vilket innebär ett gott betyg. MVH Bo Enquist

Svar från Debbie Hansson

Hej Bosse, Tack så mycket för de fina orden och ert förtroende! 🌸 Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med bemötandet och att ni kände er trygga med mig som mäklare. Det ska bli ett nöje att hjälpa er vidare med försäljningen av huset! Allt gott, Debbie

Monika A
Tyresö Centrum

Effektiv lugn lätt att tala med men eftersom vår försäljning gick snabbt så är jag nog inte rätt person att ge ett omdöme

Svar från Debbie Hansson

Hej Monika, Tack så mycket för dina fina ord! 🌸 Vad roligt att du upplevde mig som lugn, lätt att prata med och att försäljningen gick snabbt och smidigt. Det gläder mig verkligen att allt löste sig så bra! Allt gott, Debbie

Patric Magnus Andreas J
Tyresö Centrum

Debbie var mycket lätt få tag i och hon uppdaterade oss hela tiden så mycket nöjd med den uppdatering.

Svar från Debbie Hansson

Hej Patric, Tack så mycket för din fina kommentar! Jag är verkligen glad att höra att ni kände er uppdaterade under processen. Det var ett nöje att hjälpa er! 🌟 Allt gott, Debbie