Debbie ingav ett stort förtroende redan från första kontakten. Hon var lyhörd för våra önskemål rakt igenom hela processen och försäljningen skedde mycket snabbt. Annonsen och bilderna lockade till sig de rätta köparna direkt.
Debbie Hansson
Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta
.Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 324 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 95 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
324 omdömen om Debbie Hansson
Hej Frank, Tack snälla för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen 🌸 Det gläder mig att ni kände er trygga genom hela processen och att marknadsföringen lyckades nå rätt köpare så snabbt. Jag uppskattar verkligen ert förtroende. Allt gott, Debbie
Väldigt tillgänglig och hjälpsam när man behöver det!
Hej Edwin, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet! Det gläder mig att du uppskattat min tillgänglighet och hjälp under försäljningen. Tack för ett fint samarbete! 😊 Allt gott, Debbie
Trevlig, tillmötesgående och alltid tillgänglig!
Hej Maria, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattat mitt bemötande och min tillgänglighet. Tack för förtroendet! 🌸 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie har varit fantastisk genom hela processen. Hon har varit både tillgänglig, engagerad och informativ, och alltid återkopplat snabbt. Hela processen har känts smidig och välorganiserad, vilket har varit väldigt uppskattat. Jag är mycket nöjd med bemötandet och hjälpen jag fått.
Hej Jessica, Stort tack för dina fina ord! 🌸 Det gläder mig att du har känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Vi hörs vidare i porcessen. Allt gott, Debbie
Inga oklarheter eller konstigheter från början till slut.Bra med snabb återkoppling när man fnulat över något.En bra upplevelse. MvhRolf
Hej Rolf, Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐ Det gläder mig att du känt dig trygg genom hela försäljningen och fått snabba svar när frågor dykt upp. Tack för förtroendet! Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie är trevlig, tillmötesgående och seriös. Jag har kännt mig trygg genom hela bostadsaffären.
Hej Martin, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig verkligen att du har känt dig trygg genom hela bostadsaffären. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie kändes genuint engagerad i min försäljning av min bostad. Alltid tillgänglig och stöttande vid behov. Hon var ett tryggt val av mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne!
Hej Kattis, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen! 🌸 Det betyder mycket att du har känt dig trygg och stöttad genom hela processen. Vi hörs vidare i processen! 😊 Allt gott, Debbie
Vi är så otroligt nöjda med Debbie och hennes insats när hon hjälpte oss att sälja vår lägenhet! Från första kontakten till avslutad försäljning har hon varit engagerad, professionell och fantastiskt driven. Vi har känt oss trygga genom hela processen och alltid fått snabb återkoppling, tydliga svar och ett stort engagemang. Debbie har verkligen gått den extra milen för att få till en så bra affär som möjligt, och hennes positiva energi och känsla för både människor och affären märks tydligt. Vi kunde inte ha önskat oss...
Hej, Stort tack för ditt fantastiskt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! ⭐ Det har varit otroligt roligt att få följa er genom hela processen, och jag är så glad över att ni har känt er trygga och är nöjda med både mitt arbete och resultatet. Tack för ett väldigt fint samarbete – jag önskar er all lycka framåt! 😊 Allt gott, Debbie
Vi är supernöjda med Debbie som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet! 😊 Hon gjorde ett väldigt bra jobb och var alltid trevlig, professionell och engagerad. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera henne! ⭐️
Hej! Stort tack för de fina orden, Malin! 😊 Det betyder mycket att ni har känt er trygga och väl omhändertagna genom hela försäljningen. Tack för ert förtroende – det har varit så roligt att få hjälpa er! 🌸 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie finns alltid tillgänglig och svarar snabbt när det kommer upp frågor under försäljningen. Vi har fått bra återkoppling efter visningar och vi är mycket nöjda med valet av mäklare.
Hej! Stort tack för ditt fina omdöme, Lena! 🌸 Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen. Jag är väldigt glad över ert förtroende och att ni är nöjda med både återkopplingen och mitt arbete. 😊 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie