En bra mäklare som är kunnig och vill säljaren och köparens bästa. Proffsig!
Debbie Hansson
Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta
.Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 82 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
261 omdömen om Debbie Hansson
Hej Lena, Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det gläder mig att ni upplevt mig som kunnig och professionell. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Vi köpte vårt första hus med hjälp av Debbie. Hela affären gick snabbt och smidigt trots vissa utmaningar. Vi fick också bra stöd efter vår köparbesiktning där fel upptäcktes på huset.
Hej Oscar, Tack för omdömet! Jag är glad att ni upplevt köpet som smidigt trots de utmaningar som funnits, och att stödet i samband med besiktningen känts tryggt. Nu fortsätter vi resan tillsammans hela vägen fram till tillträdet, och ni är självklart alltid välkomna att höra av er om frågor dyker upp längs vägen. Allt gott, Debbie
Bra genomförd försäljning. Bra kommunikation
Hej Robert, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både försäljningen och kommunikationen. Det har varit ett nöje att få hjälpa till 🌸 Allt gott, Debbie
Ambitiös och arbetsam. Lägger ner väldigt mycket tid för att sälja huset och gör också det trots svåra tider. Mycket bra kommunikation och även bra på att lyssna. Förvånansvärt erfaren trots sin ålder.
Hej Per, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du upplevde mig som ambitiös och att kommunikationen fungerade bra. Jag är glad att jag kunde stötta er genom en tuffare period och hjälpa till att få affären i mål. Vi hörs vidare i processen. Allt gott! /Debbie
tack för ett bra mäklarjobb av Debbie Hansson
Hej Janne, Tack snälla för fina ord! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom affären. Stort tack för förtroendet. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Trevligt bemötande och snabb återkoppling under en genomgående smidig försäljning. Debbie är kanon för en trygg affär!
Hej Filip, Stort tack för de fina orden! Vad glad jag blir att höra att du upplevde försäljningen som smidig och trygg. Tack för förtroendet! 😊 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Korrekt och trevligt bemötande.
Hej Iréne, Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplevde bemötandet som korrekt och trevligt. Vi hörs framöver! 😊 Allt gott, Debbie
Vi är mycket nöjda med vår försäljning med Debbie. Hon är kunnig, professionell och snabb med återkoppling. Hon hjälper dig genom hela processen. Vi kommer definitivt ta Debbie även nästa försäljning!
Hej Lisa, Tusen tack för ert fina omdöme! Det betyder verkligen mycket att ni upplevde processen som trygg och tydlig hela vägen. Stort tack för förtroendet, och jag hjälper er mer än gärna igen när det blir dags nästa gång! 😊 Allt gott, Debbie
Debbie skötte vårat köp perfekt och vi kan rekommendera Dennis till andra köpare eller säljare.
Hej Björn, Tack snälla för er fina rekommendation 🌸 Jag är väldigt glad att ni är nöjda med hur köpet sköttes och att ni kände er trygga. Ser fram emot höras vidare i processen! Allt gott och god jul, Debbie
Lugn, empatisk, mänsklig, öppen och professionell.
Hej Maja, Tack snälla för dina ord 🌸 Det betyder mycket att du upplevde mig som lugn, empatisk och professionell genom processen. Jag vill att det ska kännas tryggt, mänskligt och transparent hela vägen, så jag är verkligen glad att det landade så hos dig. Vi hörs vidare i processen! Allt gott och god jul, Debbie