Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Debbie Hansson har haft 20 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

81 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
David S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Nacka Älta - Södra Hedvigslund

Andra gången vi säljer med Husman Hagberg och Debbie. Bara positivt!

Svar från Debbie Hansson

Hej, Tack så mycket för det fina omdömet! Har varit våran glädje att få hjälpa er igen 🌸🌸 Bästa hälsningar Debbie, HusmanHagberg

Alice K
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Kolarängen

Kunnig, engagerad och serviceinriktad!

Svar från Debbie Hansson

Hej Alice, Tack för ditt fina omdöme 🌸 Önskar dig en fortsatt fin sommar! Bästa hälsningar Debbie

Kjell Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Hon gav ett förtroligt och trevligt intryck vid visningen. Senare vid budgivningen skötte hon det hej med bravur. Vid kontraktstecknandet fortsatte det trevliga och professionella sättet hon visat hela tiden.

Svar från Debbie Hansson

Hej Kjell, Tack så jättemycket för det fina omdömet 🌸 Det gläder mig verkligen. Vi hörs längre fram i processen. Trevlig helg! Bästa hälsningar Debbie, HusmanHagberg

Lina Å
Köpte sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Lindalen

Trevlig att ha att göra med, lättillgänglig och hjälpsam!

Svar från Debbie Hansson

Hej Lina, Tack så jättemycket för ditt fina omdöme 🌸 Det gläder mig! Önskar en fin påsk så hörs vi av längre fram 🐣 Bästa hälsningar Debbie

Åke T
Tyresö Centrum

Professionell mäklare med känsla för detaljer.

Svar från Debbie Hansson

Hej Åke, Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattar jag! 🌸 Önskar dig en fin påsk så hörs vi längre fram 🐣 Bästa hälsningar Debbie

Renée G
Tyresö Centrum

Glad att jag valde debbi som genom hela processen varit tydlig, informativ, tillmötesgående, tillgänglig och duktig att anpassa sig till mitt behov som förstagångssäljare. Hon lyckades hålla uppe energin genom processen.

Svar från Debbie Hansson

Hej Renée, Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌸 Det har hela tiden varit mitt nöje att få hjälpa dig 😊 Önskar en fin helg så hörs vi vidare i processen. Bästa hälsningar Debbie

Johan L
Tyresö Centrum

Hon var väldigt tillmötesgående och lugn. Det märks på henne att hon är väldigt professionell och kunnig inom sitt yrke.

Svar från Debbie Hansson

Hej Johan! Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Det känns bra för min del att du haft denna upplevelse. Vi hörs längre fram i processen och önskar dig en fin dag! Bästa hälsningar Debbie

Viktor S
Tyresö Centrum

Professionelt bemötande och en förstående mäklare som gjorde sitt bästa med nuvarande marknad. Bra kommunikation och höll oss alltid uppdaterade

Svar från Debbie Hansson

Hej Viktor! Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig och det har hela tiden varit mitt nöje att hjälpa er. Vi hörs länge fram i processen och önskar en fin dag så länge. Bästa hälsningar Debbie

Charlina Ö
Tyresö Centrum

Jag har fått ett väldigt bra bemötande av Debbie och tycker att hon haft en härlig energi hela tiden samt varit tydlig och snabb på att svara vid frågor.

Svar från Debbie Hansson

Hej Charlina, Tack så mycket för ditt fina omdöme 🌸😊 Vi hörs längre fram i processen. Bästa hälsningar Debbie

Jasmine M
Tyresö Centrum

En kunnig och professionell mäklare som visade ett vänligt och personligt bemötande i kontakt med mig som säljare. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och hanterade en oväntat snabb försäljningsprocess mycket bra. Vi är tacksamma för Debbies fina arbete!

Svar från Debbie Hansson

Hej Jasmine, Tack så mycket för ditt fina omdöme, det gläder mig verkligen 🌸 Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya boende. Bästa hälsningar Debbie