Jakob Matero

Jakob Matero

Jakob Matero är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Jakob Matero har varit registrerad mäklare sedan 2025-09. Jakob Matero har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Matero har haft 2 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-02 - 2026-04

5 omdömen om Jakob Matero

Sedan starten hos Reco 2026
Maria Madeleine N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Matero en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Öringe

Toppen! Proffsig, tillgänglig och tydlig i hjälp med försäljning av min lägenhet! Rekommenderar!

Svar från Jakob Matero

Tack så jättemycket för det fina omdömet. Det har varit ett stort nöje att jobba med dig:)

Daniel S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Matero en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Öringe

Jakob är supertrevlig som person och har servicemind ut i fingerspetsarna samt ger ett proffsigt intryck. Som köpare har jag fått den hjälp jag behövt och Jakob har funnits där för mig hela tiden med svar på frågor som dykt upp

Svar från Jakob Matero

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme. Jag superglad för din skull och är övertygad om att du kommer trivas:)

Daniel S
Tyresö Centrum

Trevlig, tillgänglig och snabb. Extremt hjälpsam och bra!

Svar från Jakob Matero

Tack så jättemycket för det fina omdömet. Helt övertygad att ni kommer trivas i erat nya hem.

Alyssa A
Tyresö Centrum

Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med vår mäklare. Genom hela processen har kommunikationen varit tydlig, professionell och trygg, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna från start till mål. Mäklaren visade stort engagemang, var alltid tillgänglig för frågor och gav värdefulla råd som verkligen gjorde skillnad. Vi uppskattade särskilt det personliga bemötandet och den goda förståelsen för våra behov. Allt sköttes smidigt och effektivt, vilket gjorde hela upplevelsen både enkel och positiv. Vi kan varmt rekommendera...

Svar från Jakob Matero

Tack så jättemycket för det fina omdömet. Jag är jätteglad för eran skull och att ni är nöjda med mitt arbete.

Elke Hermine L
Sålde sitt hus med hjälp av Jakob Matero en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Otroligt trevligt bemötande! Ser fram emot att träffa honom flera ggr innan affären är klar!✅

Svar från Jakob Matero

Tack så jättemycket för det finna omdömet:) Jag ser fram emot och träffa både dig och Svempa igen:)