Debbie är en person som gjorde ett fantastiskt intryck på oss från första stunden hon kom till vårt hem för vårt första möte. Hennes positiva energi lämnade aldrig vår vardag, oavsett vad vi ställdes inför. Jag tror att hon är en talangfull tjej som har en mycket ljus framtid inom branschen.
Debbie Hansson
Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta
.Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 85 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
292 omdömen om Debbie Hansson
Hej Filippos, Tusen tack för era otroligt fina ord 🌸 Det betyder verkligen mycket att få ha varit en del av er resa och att ni känt er trygga genom hela processen. Jag är väldigt tacksam för förtroendet ni gav mig och glad över att vi fick göra detta tillsammans. Önskar er all lycka framåt och hoppas våra vägar möts igen i framtiden! 🌟
Debbie, har gjort ett fantastiskt jobb med våran försäljning och vi kan varmt rekommendera henne!
Hej Tobbe, Tusen tack för de fina orden och för ert förtroende genom hela försäljningen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är väldigt glad över att ni känner er nöjda med processen. Stort tack för rekommendationen – det betyder mycket! 🌟 Allt gott, Debbie
Debbie är kunnig och tillmötesgående genom hela processenen. Rekomenderar!
Hej Love, Tack snälla för det fina omdömet! 🌟 Det betyder mycket att du upplevde processen som trygg och smidig. Jag uppskattar verkligen rekommendationen. Allt gott, Debbie
Debbie Hansson på HusmanHagberg Tyresö Älta är den bästa och mest engagerade mäklare jag har mött. Hon älskar verkligen sitt yrke och är mycket kunnig. Vi har fått den bästa hjälp vi kunnat få under vår bostadsresa. Bäst av allt är att hon alltid antingen är tillgänglig för att tex svara på frågor eller återkommer så snart hon kan. Debbie är noga med att lägga upp en plan för en försäljning tillsammans med säljaren och följer också löpande upp försäljningen om det tar lång tid. Den hjälp vi har fått av Debbie med vår...
Hej Ylva, Stort tack för ert fantastiska omdöme och för ert förtroende genom hela er bostadsresa! 🙏🏽🌸 Det betyder otroligt mycket för mig att höra att ni känt er trygga, sedda och väl omhändertagna under processen. För mig är det viktigt att varje försäljning får den tid, strategi och det engagemang som krävs för att skapa bästa möjliga resultat — och därför känns era ord extra värdefulla. Jag är väldigt glad över att ha fått hjälpa er och uppskattar verkligen ert tålamod, samarbete och förtroende längs vägen. Önskar...
Mycket engagerad, ambitiös och trevlig.
Hej Marina, Stort tack för de fina orden, det betyder verkligen mycket! 🌸 Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen. Allt gott, Debbie
Trevlig, duktig och ambitiös.
Hej Johan, Tack snälla för de fina orden! 🌸 Jag uppskattar det verkligen och är glad att du är nöjd med samarbetet. Det har varit ett nöje att få hjälpa er! Allt gott, Debbie
En otroligt engagerad mäklare från start till mål. Helt perfekt!
Hej Monica, Stort tack för de fina orden! 🌸 Det betyder verkligen mycket att höra att du upplevde processen som så trygg och engagerad hela vägen. Jag är väldigt glad över att ha fått hjälpa er med er försäljning! Allt gott, Debbie
Debbie har nu hjälpt oss att sälja ytterligare en fastighet i Tyresö. Det finns en anledning till att hon har sålt två hus åt oss. Vi är nöja med ALLT! Bemötande, kunnighet om marknaden och hon är både tydlig i sitt agerande och kommunikativ. Kommer med förslag och ger stöd i precis rätt läge! Vi är supernöjda! 👌😀 Ola och Ulla
Stort tack Ola och Ulla för ert fantastiska omdöme – och för att ni återigen valde att anlita mig, det är verkligen det finaste förtroendet man kan få! ⭐️ Det har varit ett nöje att få hjälpa er ännu en gång, och jag är så glad att ni känner er trygga med både processen och mitt arbetssätt. Ert förtroende betyder mycket för mig. Vi hörs vidare i processen! Allt gott, Debbie
Jag upplever att hon är en bra och förstårlig mäklare. Hon hjälper så gott hon kan och det är jag väldigt nöjd över. Hon är väldigt snäll också vilket är ett plus. Hon är bra på sitt jobb, att ha rätt information att ge ut till köparen. Bra att hon skriver mycket på sms men även maila istället för att ringa hela tiden. Jag skulle verkligen rekommendera denna mäklare till andra!
Hej Wei-Wei, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt! 🙏🏽🌸 Det betyder mycket att du kände dig väl informerad och trygg genom hela processen – det är precis så jag vill att det ska upplevas. Jag är också glad att kommunikationen fungerade bra för dig, det är viktigt att anpassa sig efter varje kunds behov. Tack för din rekommendation, det uppskattas verkligen! Vi hörs vidare i processen! Allt gott, Debbie
Kunnig mäklare, Snabb och smidig affär.
Hej Carina, Tack så mycket för ert omdöme! 🌸 Det gläder mig att ni upplevde processen som både smidig och effektiv. Jag är tacksam för förtroendet att få hjälpa er genom affären. Allt gott, Debbie