Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 82 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

311 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
Jan N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Energisk och har ett trevligt bemötande Ordning och reda på papper och annat Informerar bra och ofta via SMS Lyhörd för förändringar av visningstid och visningsvärd Det blev fina bilder på Hemnet, en toppen fotograf

Svar från Debbie Hansson

Hej Janne, Tack snälla för de fina orden och för ert förtroende! 🌸 Det betyder mycket att ni uppskattat kommunikationen och att ni känt er välinformerade genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att ni också blev nöjda med presentationen av bostaden och fotograferingen. Nu ser vi fram emot ett smidigt tillträde och att avsluta affären på bästa sätt. Tack igen för ert omdöme! Allt gott, Debbie

Amanda Karin K
Köpte sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Trollbäcken

Trevligt bemötande and bra kommunikation!

Svar från Debbie Hansson

Hej Amanda, Tack snälla för de fina orden! 🌸 Det gläder mig verkligen att ni känner er väl omhändertagna. Nu ser vi fram emot den sista delen av processen och tillträdet. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor eller funderingar längs vägen – jag finns här för er. Allt gott, Debbie

Lina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Kunnig, trevlig och professionell mäklare. Svarar snabbt på samtal, sms och mail. Väldig hjälpsam med allt från frågor om lägenheten till att signera alla dokument. Otroligt engagerad i sina kunder!

Svar från Debbie Hansson

Hej Lina, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig verkligen att du är nöjd med hela processen. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Kerstin W
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Kolarängen

Trevligt bemötande, saklig och informativ. Jag var besviken på mig själv, som inte bad Debbie ta en gemensam minnes-bild på Säljare och Köpare, efter vårt kontraktskrivande. M V H Kerstin Widlund

Svar från Debbie Hansson

Hej Kerstin, Tack snälla för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen 🌸 Och du har helt rätt – en gemensam bild efter kontraktsskrivningen hade varit ett fint minne från en viktig dag. Vi får ordna det på tillträdesdagen 😊 Allt gott, Debbie

Mattias S
Tyresö Centrum

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Svar från Debbie Hansson

Hej Mattias, Stort tack för alla plus! ⭐️ Jag önskar dig all lycka till framöver. Allt gott, Debbie

Svante Roland W
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Kolarängen

En mycket trevlig & målmedveten person som lyssnar på kundens önskemål. Som det skall vara

Svar från Debbie Hansson

Hej Svante, Stort tack för de fina orden och för ditt fina omdöme! 🌸 Det betyder mycket för mig att du upplevde att jag lyssnade på dina önskemål och att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen. Tack för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen. Allt gott, Debbie

Annelie L
Tyresö Centrum

Allt har varit bra. Inget att anmärka på. Det blev affär och jag har fått återkoppling snabbt när jag har frågat om något.

Svar från Debbie Hansson

Hej Annelie, Tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig att du är nöjd med processen och att du upplevt snabb återkoppling när frågor har dykt upp. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Karin Barbro Marit F
Öringe

Hjälpsam och mycket trevligt bemötande

Svar från Debbie Hansson

Hej Marit, Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig att du uppskattade både bemötandet och hjälpen genom affären. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Andreas V
Skrev om Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta

Inför visningen kontaktade jag mäklaren och frågade uttryckligen om det förekom blåbetong i huset. Jag fick då skriftligt svar via e-post att så inte var fallet, med hänvisning till en radonmätning som visade låga radonvärden. Vid visningen upptäckte jag själv indikationer på blåbetong i väggarna och ställde därför frågan igen. Även denna gång fick jag beskedet att huset inte innehöll blåbetong, med hänvisning till samma radonmätning samt att besiktningsmannen annars skulle ha uppmärksammat detta. Vid visningen noterade...

Svar från Debbie Hansson

Hej Andreas, tack för ditt omdöme. Jag har full förståelse för att frågor kring byggnadsmaterial är viktiga för spekulanter. Däremot känner jag inte igen den beskrivning av händelseförloppet som återges här. Något skriftligt besked via e-post om att huset definitivt inte innehöll blåbetong lämnades inte från min sida. Vid visningen lämnades inte heller några garantier kring byggnadsmaterialet. Den information som förmedlades grundades på det underlag som då fanns tillgängligt. Den rapport som hänvisas till i omdömet hade...

Youbert M
Tyresö Centrum

Bra mäklaren rekommendera jag till de som vill sälja sina hus,lägenheter🙂🙂

Svar från Debbie Hansson

Hej Youbert, Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! 🌸 Det gläder mig att du är nöjd med mitt arbete och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Debbie