Andreas Öbrink

Andreas Öbrink

Andreas Öbrink är mäklare på HusmanHagberg Uppsala

Andreas Öbrink har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Andreas Öbrink har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Öbrink har haft 2 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2025-11

3 omdömen om Andreas Öbrink

Anton A
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Öbrink en del av HusmanHagberg Uppsala
Berthåga

Proffsig och trevlig mäklare!!

Hej! Tack så mycket för de fina orden! Mvh, Andreas Öbrink

Ann-Britt A
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Öbrink en del av HusmanHagberg Uppsala
Berthåga

Andreas har lyssnat på mina önskemål och han har fortlöpande uppdaterat mig om hur intresset för min bostad varit.

Svar från Andreas Öbrink

Hej, Tack för den fina återkopplingen! Det gläder mig att höra att du upplevt processen som tydlig och lyhörd. Mvh, Andreas Öbrink

Lars P
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Öbrink en del av HusmanHagberg Uppsala
Bälinge

Hej Mycket trevlig och sympatisk. Och ansträngde sig för att både säljare och köpare skulle bli nöjda med avtalet. Vi kommer att ha mer kontakt. Köparen flyttar ju in i februari. Hon har varit hos oss och mätt i alla rum. Kommer nog att byta eller lägga in nya golv på bottenvåningen. Hon behåller några utemöbler. Men troligen inte pianot. Hon har eget. Ha de Mvh Lars Pettersson

Svar från Andreas Öbrink

Hej Lars, Stort tack för de fina orden! Det känns väldigt roligt att höra att både du och köparen är nöjda med processen. Ha de! Mvh, Andreas Öbrink