Professionell och tydlig i sin dialog kring förmedlingen av bostaden. Lyhörd. Väldigt nöjd med interaktionen med Mikael.
Mikael Lindström
Mikael Lindström är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Mikael Lindström har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Mikael Lindström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Lindström har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
57 omdömen om Mikael Lindström
Jag anlitade Mikael som mäklare och kunde inte vara mer nöjd. Han sålde min lägenhet väldigt snabbt och hela processen kändes trygg från början till slut. Mikael är otroligt trevlig, tydlig och professionell i sitt bemötande. Rekommenderar honom starkt!
Mikael arbetade utomordentligt med oss som köpare med snabb kommunikation och förtroendeingivande arbetssätt. Rekommenderas varmt!
Vi har fått ett proffsigt och trevligt bemötande av Mikael genom både köp- och säljprocessen. Mikael har varit tillgänglig och återkopplar snabbt på frågor och han gör allt för att affären ska bli så bra som möjligt.
Jag valde Mikael för att jag själv köpte min lägenhet via honom och fick förtroende för honom. Inlyssnande och inte lika ”kränkande”/säljig som mäklare kan vara.
Vilken glädje att läsa! Tack för ditt fina omdöme och för att du valde mig som mäklare
Mikael är en utmärkt mäklare! Han sålde min lägenhet väldigt fort. Han är också väldigt trevlig och professionell!
Wow, tack! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd. Alltid lika roligt att få hjälpa till!
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande. Mikael är professionel och sakkunnig. Han visade oss runt i lägenheten på ett bra sätt.
Tack för de fina orden – det uppskattas mer än du tror!
En mycket trevlig och kunnig person.
Så roligt att höra att du är nöjd – det gör mig verkligen glad!
Har aldrig träffat en så proffsig mäklare förr. Han har stenkoll, är ärlig, träffsäker vägledning, magiskt bemötande. Kunde luta mig tillbaka och låta Micke lösa min försäljning med goda resultat.
Tack snälla för ditt omdöme – det värmer verkligen! Hoppas vi hörs igen framöver 😊
Mikael är en professionell och mycket duktig mäklare.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Dina ord betyder mycket för mig