Bayaar har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja min bostad. Alltid professionell, trevlig och snabb i kontakten. Inget som kunde göras bättre!
Bayaar Aula
Bayaar Aula är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Bayaar Aula har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Bayaar Aula har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Bayaar Aula har haft 10 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
31 omdömen om Bayaar Aula
Hade inte så bra koll på fakta om lägenheten och uppmanade inte för frågor, tvärt om faktiskt; när jag ställde frågor på visningen svarade hon att jag borde ha läst objektsbeskrivningen noggrannare. Förväntade sig även att vi skulle lägga ett högre bud bara för att vi ville se lägenheten när inga visningar var inbokade. Generellt inte så schysst attityd, men väldigt rak på sak. Kontaktade oss dock och erkände att priset hon försökte sälja för var lite orimligt och var villig att förhandla mer med säljarna (för att undvika...
Vi hade ett mycket bra samarbete med Bayaar.
Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Hon har hållit mig uppdaterad hela vägen och varit otroligt engagerad och professionell. När jag själv tappade hoppet lyckades hon ge mig nytt förtroende och visade att hon inte gav upp. Hon arbetade målmedvetet och till slut blev det precis som hon hade sagt.
Hon är glad och trevlig, men ändå rak och tydlig. Hon kommunicerar bra och utan dröjesmål. Kort sagt är vi helt nöjda.
Bayaar Aula är en mycket professionell och engagerad mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Hon är noggrann i varje steg och ser till att allt sköts på ett tryggt och smidigt sätt. Med sin hjälpsamhet och tydliga kommunikation gör hon hela processen enkel och förtroendeingivande.
Exceptionellt. Mycket bra samarnet
Jättebra. Trevlig, tydlig, kunnig. Allt toppenbra!
Mycket hjälpsam och trevlig. Det har känts tryggt och positivt i kontakten sedan start och enkelt att få hjälp. Är mycket tacksam!
Bayaar var oerhört hjälpsam och kommunikativ. Det var första gången jag köpte en fastighet, men hon hjälpte mig att göra det enklare genom att noggrant förklara varje steg i processen. Jag skulle rekommendera henne till alla som söker professionell service levererad på ett vänligt och hjälpsamt sätt.