Jan är erfaren och en varmhjärtad mäklare. Han får topp betyg av mig. // Adde
Jan Liljeqvist
Jan Liljeqvist är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Jan Liljeqvist har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Jan Liljeqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.7. Jan Liljeqvist har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
45 omdömen om Jan Liljeqvist
Bra och enkel att ha att göra med. Empatisk
Väldigt lyhörd och bra. Såg till att vi som förstagångs-köpare var med och förstod vad allt innebar och hur allt gick till. Noga med att vi skulle vara införstådda i alla processer. Smidigt, bra och snabbt!
Glad och positiv men realist . Han lyckades sälja lägenheten till ett realistiskt pris
Tillmötesgående, trevlig, lätt att kommunicera med. Snabb hantering och återkoppling.
Tack för fina ord Ingrid, hoppas du får många fina år i nya bostaden.
Riktigt behjälplig och trevlig från första kontakt. Det var vårat första bostadsköp så allt var nytt och vi var inte så insatta på allt. Men Jan hjälpte till med allt och gav oss bra och raka svar på alla våra frågor! Trygg, omtänksam och professionell. Allt gick som på räls med visning, bud och köp. Väldigt nöjda med allt i sin helhet!
Lukas, tack för fina ord och ett fint samarbete vid ert köp. Hoppas ni får många fina år i er nya bostad.
Köpte visserligen endast en tomt men allt flöt på supersmidigt och vi fick snabba svar på våra frågor som vi hade. Rekommenderas
Johan Tack för fina ord och tack för ett fint samarbete vid ert köp av er härliga tomt. Nu hoppas vi att ett kommande bygge flyter på som det är tänkt.
Väldigt professionell och trevlig! Tydlig och rak men också väldigt flexibel och god kommunikation under hela processen. Jan gav väldigt goda råd och jag är supernöjd med hur allt har gått med försäljningen. Kan starkt rekommenderas!
Angelina Tack för fina ord. Vet att ni nu snart blir fler i familjen, varmt lycka till.
En ärlig och bra person som verkligen ville se till att vi fick en försäljning.
Gunlög Tack för fina ord. Hoppas ni kommit till rätta och stortrivs i ert nya hus.
Jan var väldigt hjälpsam och flexibel. Han håll kontakten med mig och svarade mina frågor och otroligt ärligt Jag var bekväm hela vägen. Stort Tack 🙏
Stort tack för dina fina ord. Hoppas du kommit till rätta i din nya fina bostad och att du trivs.