Agnes Szabo

Agnes Szabo

Agnes Szabo är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Agnes Szabo har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Agnes Szabo har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Agnes Szabo har haft 24 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

36 omdömen om Agnes Szabo

Sedan starten hos Reco 2024
Simon W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Hästhagen

Jag upplevde hela tiden kontakten som rak, tydlig och mycket trevlig.

Svar från Agnes Szabo

Tack Simon för ett 5stjärnigt omdöme! För mig är det alltid viktigt att även köparna känner sig trygga med affärsprocessen. Grattis till er nya bostad! Välkommen till Gustavsbergs anrika kvarter!

Inger Agneta F
Gustavsberg Hästhagen

Agnes är en supermäklare! Jag har köpt och sålt en hel del bostäder i mitt liv och jag har aldrig tidigare haft en mäklare som jag har fått så fin kontakt med - och samarbetat så bra med - som Agnes. Vi blev verkligen ett ”dream team”. Agnes sprider en varm stämning och det har blivit många skratt. Hennes positiva energi, proffsighet och tillgänglighet - och att hon alltid hör av sig och berättar vad som händer (eller inte händer) - är ovärderlig. Mitt radhus såldes inom en vecka från första visning och jag är så nöjd och tacksam. Agnes får mina allra varmaste rekommendationer!

Ingrid A
Gustavsberg Porslinskvarteren

Duktig och trevlig mäklare som ser till både säljarens och köparens bästa. Som ser helheten och behoven för att få till en smidig och bra affär. Kan verkligen rekommendera Agnes!

Svar från Agnes Szabo

Tack snälla för dina fina ord! Mitt mål är alltid att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Att vi nu nådde ett högt försäljningspris med tillträde som passar er båda väldigt väl gör saken ännu bättre! Lycka till med flytten till din nästa bostad!

Ylva B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Mycket proffesionellt bemötande. God kontakt med information om olika objekt. Snabb handläggning. Trevlig och glad mäklare

Svar från Agnes Szabo

Tack Ylva och Mats för ert omdöme! Jag är glad att jag kunde hjälpa er till er nästa bostad. Här kommer ni att trivas! Ni är alltid välkomna in till vårt kontor på en kopp kaffe när ni har vägarna förbi. Vi ses!

Daniel K
Gustavsberg Porslinskvarteren

Vi blev väldigt fint bemötta av Agnes från första kontakt till avslutad affär. Hon var tydlig, lugn och professionell i sitt sätt, och vi kände direkt ett stort förtroende för henne. Hennes sätt att kommunicera gjorde att vi hela tiden kände oss trygga genom hela processen. Inför försäljningen hade vi höga förväntningar på engagemang, transparens och att få stöd i varje steg — och Agnes levde verkligen upp till allt detta. Hon var lyhörd för våra frågor och önskemål, återkopplade snabbt och gav oss bra rådgivning kring...

Eva Linnéa S
Sålde sin stuga med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Djurö Vindö - Bodatorp

Mycket kompetent och gör ett fint jobb. Bra på återkoppling vilket är viktigt.

Svar från Agnes Szabo

Tack Eva för din ord! Så kul att det blev en sådan bra köpare! Hoppas våra vägar möts även när du ska köpa din nästa skärgårdsfastighet! Hälsningar Agnes

Anna-Maria S
Köpte sin stuga med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Djurö Vindö - Bodatorp

Positiv och öppen med energi o välkomnande i dialog - med tydlig kommunikation - var öppen för våra behov och lyssnade likaväl som presenterade och förklarade. Tog reda på fakta vid frågor

Svar från Agnes Szabo

Tack Anna för ditt fina omdöme! Så roligt att ni hittar hem i detta fina hus i en härlig skärgårdsmiljö där båtutflykter väntar på er att utforska öarna. Välkommen hem!

Iris D
Köpte sitt hus med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Björnkärret

Vi köpte vårt nya hem genom Agnes och upplevde ett mycket professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Hon var tillgänglig, tydlig i kommunikationen och svarade snabbt på våra frågor, vilket gav oss ett stort förtroende. Trots att vi var köpare och inte säljare, kände vi oss väl omhändertagna och trygga under hela affären. Vi uppskattar verkligen Agnes engagemang och kan varmt rekommendera henne till andra.

Svar från Agnes Szabo

Hej Iris! Tacksam för ert fina omdöme! Det känns extra roligt att även ni som köpare upplevde den trygghet som jag alltid eftersträvar att leverera i mina affärer. Välkomna till Björnkärret, ert nya hem!

Ionut C
Gustavsberg Munkmora

Jag är väldigt nöjd med det arbete som Agnes gjorde i samband med försäljningen av min bostad. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, professionell och förtroendeingivande. Hon var tillgänglig, kunnig och engagerad genom hela processen, vilket gjorde att allt kändes tryggt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Agnes till andra som går i säljtankar.

Svar från Agnes Szabo

Tack Ionut för en fin beskrivning av mitt förmedlingsarbete! Extra roligt att få höra att mitt engagemang blir sett och uppskattat!

Robert H
Gustavsberg Kedjebacken

Trevligt bemötande och tydlig i kommunikationen. Tillgänglig och effektiv.

Svar från Agnes Szabo

Tack så mycket Robert! Önskar er lycka till med ert nästa steg att ni blivit husägare!